Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ζώδια: Πόσο ταιριάζεις με το σύντροφό σου;
Ζώδια: Πόσο ταιριάζεις με το σύντροφό σου; thumbnail

Ζώδια: Πόσο ταιριάζεις με το σύντροφό σου;

Όσο δυνατός και να είναι ο έρωτας που βιώνεις, είναι δύσκολο να κρατήσει στο χρόνο, αν δεν μοιράζεσαι με το ταίρι σου μια ειλικρινή, ουσιαστική και άνετη επικοινωνία! Το Α και το Ω σε μία σχέση είναι να μπορεί να το ζευγάρι να μοιράζεται τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις του, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τα εμπόδια, με τον καθαρό και ουσιαστικό διάλογο!

 

Μήπως όμως στη σχέση σου συμβαίνει το αντίθετο και αισθάνεσαι πως εσύ και ο σύντροφός σου μιλάτε άλλη γλώσσα; Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και οι επικοινωνίες σας καταλήγουν πάντα σε αδιέξοδο; Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την σκέψη, τον τρόπο που διαχειρίζεται, μεταδίδει και εκφράζει κάθε άνθρωπος τις απόψεις του! Η θέση του Ερμή σου στον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου, σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την επικοινωνιακή ταύτιση που υπάρχει μεταξύ σας και σε βοηθά να κατανοήσεις αν οι σκέψεις σου, ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς μαζί του, του δημιουργούν ικανοποίηση!

 

Βρες στον αστρολογικό χάρτη σου σε ποιο ζώδιο έχεις τον Ερμή σου. Στη συνέχεια δες ο σύντροφός σου σε ποιον οίκο του γενέθλιου χάρτη του έχει το ζώδιο που είναι ο Ερμής σου και διάβασε την αστρολογική ανάλυση που ακολουθεί! Για παράδειγμα, αν έχεις Ερμή στους Διδύμους, κοίταξε σε ποιον οίκο έχει Δίδυμο ο σύντορφός σου και εκεί σημαίνει ότι "πέφτει" ο Ερμής σου.

Ο Ερμής σου στον 1ο οίκο του συντρόφου σου


Με τον Ερμή σου να βρίσκεται στον 1ο οίκο του συντρόφου σου, είναι γεγονός ότι έχεις την άνεση και την ευχέρεια να εκφράζεσαι απέναντί του αυθόρμητα, μοιράζοντας ελεύθερα κάθε σου σκέψη, χωρίς να έχεις κανέναν ενδοιασμό! Τα λόγια σου, οι σκέψεις και οι ιδέες σου, βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση και το ταίρι σου δείχνει πραγματικό θαυμασμό στον τρόπο που επικοινωνείς, στις κουβέντες που χρησιμοποιείς και μπορεί και το ίδιο από την πλευρά του να σου ανοιχτεί αρκετά στις συζητήσεις σας. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις για συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και επαφές, κάνουν τον σύντροφό σου να αισθάνεται όμορφα κοντά σου και καταφέρνεις με τον τρόπο σου να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του! Η συναστρία σας κρύβει όλα τα μυστικά της σχέσης σας. 

Ο Ερμής στο 2ο οίκο του συντρόφου σου


Η επικοινωνία σας είναι δεδομένο ότι δεν στηρίζεται σε ρομαντικά κριτήρια, δεν περνάτε ώρες κάνοντας όμορφα σχέδια και όνειρα για τη σχέση σας, αλλά έχετε μία πολύ καλή ταύτιση σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την ποιότητα της σχέσης σας. Δραστηριοποιείς το ταίρι σου να δει πιο υπεύθυνα το μέλλον της ζωής του και ιδιαίτερα των οικονομικών του και μέσα από τις συζητήσεις σας, προσπαθείς να του ενισχύσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες του! Το άτομο του οίκου (το ταίρι σου δηλαδή) πολλές φορές αισθάνεται πιεσμένο από εσένα και νιώθει ότι η σχέση σας, του προσθέτει αρκετές ευθύνες. Με τον Ερμή λοιπόν του ενός συντρόφου στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του άλλου, αναπτύσσεται μία πιο συνεταιριστική και συναδελφική επικοινωνία, παρά αισθηματική! Είναι απαραίτητο να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα το χιούμορ, το παιχνίδι και οι πιο ανάλαφρες συζητήσεις! Η συναστρία σας κρύβει όλα τα μυστικά της σχέσης σας. 

Ο Ερμής στον 3ο οίκο του συντρόφου σου


Η σχέση σας βασίζεται στην ουσιαστική επικοινωνία και εσείς οι δύο περνάτε πάρα πολύ όμορφα, όταν είστε μαζί και κουβεντιάζετε! Πολλές φορές μπορεί να ξεχαστείτε από τις συζητήσεις σας και να περάσει μία ολόκληρη βραδιά, χωρίς να το καταλάβετε! Το άτομο που έχει τον Ερμή, έχει τον τρόπο να κάνει το ταίρι του να νιώθει άνετα και αυθόρμητα και το βοηθά να εξωτερικεύει τις σκέψεις του με ευκολία. Παράλληλα, του μεταδίδει γνώσεις και πληροφορίες, που του φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες. Το άτομο του οίκου (δηλαδή το ταίρι σου) αισθάνεται ότι έχει βρει επιτέλους έναν άνθρωπο, με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί, γιατί μιλάτε ακριβώς την ίδια γλώσσα. Μέσα από αυτή τη σχέση μπορείτε και οι δυο σας να βρείτε αλληλοκατανόηση, συμπαράσταση και επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να έχετε κοινούς φίλους! Ακόμα και τα πιο σοβαρά προβλήματα της σχέσης μπορούν να λυθούν, με την ουσιαστική επικοινωνία σας.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X