Πρόγραμμα για κορυφή

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (15.00) με τον Πανθρακικό, το οποίο αντιμετωπίζεται από τον Μίτσελ και τους παίκτες ως αφετηρία συγκομιδής βαθμών με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. 
 
Μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, στις αρχές Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μην έχει την παραμικρή απώλεια, με καθοριστική την εβδομάδα αμέσως μετά τη διακοπή, καθώς τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μέσα σε λίγες μέρες ταξίδι στην Ξάνθη, στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο και στην Κέρκυρα. 
 
Εφόσον πάνε με το απόλυτο για να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ (που έχει ενδιάμεσα Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Αστέρα στην Τρίπολη), πιστεύουν ότι είτε θα τον πλησιάσουν πολύ με νίκη στο ντέρμπι, είτε θα τον φτάσουν ή θα τον ξεπεράσουν. Για να πατήσουν γκάζι στη συνέχεια, με εντός έδρας ματς με ΠΑΣ, Πανιώνιο, Πλατανιά και εκτός έδρας με Λεβαδειακό, Καλλονή. 
 
Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι το μήνυμα του Μίτσελ που θα φρεσκάρει την ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό. Θα ξεκουράσει παίκτες, όπως τον Μήτρογλου, τον Μασουακού και ίσως 1-2 άλλους, ενώ θα ζητήσει πίεση από την αρχή και γρήγορο γκολ
 
Για τον αποκλεισμό του Μήτρογλου από την Εθνική δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από την πειραϊκή ΠΑΕ. Αυτό που όλοι θεωρούν είναι ότι στο διάστημα της διακοπής, ο φορ του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο Ρέντη και να παρουσιαστεί περισσότερο αποτελεσματικός με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Όταν θα είναι πανέτοιμος και ο Μπενίτες και ακόμη μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός. Βασικός φορ με τον Πανθρακικό θα είναι ο Διαμαντάκος

Σχετικά άρθρα