Αυλαία στην Επαρχία

Με τρεις συναντήσεις σε ισάριθμες έδρες της επαρχίας, που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το γεωγραφικό εύρος της χώρας, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής. 

Το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί στο Παγκρήτιο στάδιο στις 15:00, εκεί όπου ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τη Βέροια. Ο τεχνικός της γηπεδούχου, Παύλος Δερμιτζάκης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άλαν,Φίντελεφ και στον Κοζορώνη, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής που οφείλει να εκτίσει λόγω καρτών. 

Την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου συνθέτουν οι, Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσος, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Σαϊνάτι, Καζναφέρης, Χαντί, Βλαχοδήμος, Τζανακάκης, Παμλίδης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Μπαμ Μπαμ, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ και Νόσκοβιτς.

Από την πλευρά της «βασίλισσας του βορρά» ο Κάρλος Γκρανέρο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βούκιτς, Μπράβο και Βέρτζου, ενώ πήρε στην Κρήτη τους, Καντιμοίρη, Τόρες, Καλί, Αμαραντίδη, Αραγονές, Μαζουέκος, Βεργώνη, Οστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφα, Κατίδη, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσά, Γεωργιάδη, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Αμέσως μετά, στις 17:15, η Κέρκυρα θα υποδεχθεί στο «νησί των Φαιάκων» τον Παναιτωλικό, στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας. Ο προπονητής της γηπεδούχου, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν έχει στη διάθεσή τουΚαρντόζο, Μπεν Σαμπάτ, Κανακούδη και Μπόρχα Σάντσες, ενώ επιστρέφει ο Ναγιάρ.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους, Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Γκόμες, Βλάχο, Βενέτη, Παρασκευαϊδη, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκό, Ανδρεόπουλο, Κρητικός, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κόντο, Ρόχας, Ναγιάρ, Ζορμπά, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ και Γεωργακόπουλο.

Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Μορένο καιΘεοδωρίδη, ενώ την αποστολή της ομάδας του στελεχώνουν οι, Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Φωτάκης

Η αυλαία θα κλείσει στην Ξάνθη, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 19:30. Ο τεχνικός των Ακριτών, Ράζβαν Λουτσέσκου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Καρυπίδη, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε τους, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Κλέιτον, Φλίσκα, Γούτα, Καπετάνο, Λισγάρα, Ολιβέιρα, Αναστασόπουλο, Ζαρόπουλο και Ράνο. 

Αναφορικά με την ομάδα της Κρήτης, ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί με τον Λόρια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αντίχειρα και θα είναι στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο, αντίθετα με τους τραυματίες Αρτόλα και Περογαμβράκη.

Στην πόλη της Θράκης ταξλιδεψαν οι, Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Απόνιο, Ροβίθης και Τζορτζ.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 8/9

15:00 Εργοτέλης-Βέροια 

17:15 Κέρκυρα-Παναιτωλικός 

19:30 Ξάνθη-ΟΦΗ

Κυριακή  9/9

15:00 Ολυμπιακός – Πανθρακικός 

17:15 Λεβαδειακός – Πλατανιάς 

17:15 Πανιώνιος – Καλλονή 

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 

19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 

Δευτέρα 10/9 

Ατρόμητος  – Αστέρας Τρίπολης 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

Σχετικά άρθρα