Αναστασιάδης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού την Κυριακή, τονίζοντας ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην αγωνιστική πειθαρχεία. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τη Φιορεντίνα: Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλοί, αλλά όταν χάνεις στο 92′, επόμενο είναι να μένει μία πικρία. Το θετικό είναι πως είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη, εξαρτάται από μας καθαρά και είναι το πιο σημαντικό. Αλλά τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μία ομάδα που κι αυτή είχε ματς στην Ευρώπη, αλλά είναι λίγο πιο ξεκούραστη βέβαια, αφού δεν είχε ταξίδι στην Ευρώπη. Διαθέτει καλό προπονητή, είναι καλή ομάδα και… είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να προετοιμαστούμε γι’ αυτό.

Αν υπάρχουν εποικοδομητικά συμπεράσματα από την αντίδραση στην Ιταλία: «Το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα . Αυτές οι ομάδες δεν έχουν έδρες. Εμείς όπου κι αν παίζουμε πάμε για να νικήσουμε, αυτό που με στενοχώρησε πιο πολύ είναι ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι παλέψαμε το ματς για να κερδίσουμε. Εκείνο που πρέπει αυτή τη στιγμή να πούμε, είναι ότι απαιτείται συγκέντρωση για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, είναι αμείλικτος (σ.σ.ο χρόνος) και για μας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, όταν παίζεις Πέμπτη Κυριακή. Δώξα τω Θεώ μέχρι στιγμής το παλεύουμε, είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι καλά δουλεμένη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή, έρχεται από μία καλή χρονιά πέρυσι. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μη χάνουμε χρόνο όπως χθες (σ.σ. την Πέμπτη)». 

Όσο για το που κρίνονται ντέρμπι σαν αυτό με τον Παναθηναϊκό: «Σε αυτό που κάνουμε τόσο καιρό, στην αγωνιστική πειθαρχία, στο τρέξιμο, σε όλα αυτά». 

Σχετικά άρθρα