«Καθάρισε» και την Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

O Παναιτωλικός σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη φετινή εκτός έδρας, επικρατώντας της Κέρκυρας 2-1 με γκολ των Βιγιαφάνες (16΄), Κάπελ (20΄), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Για τους γηπεδούχους, που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο γήπεδό τους, μείωσε στο 84΄ ο Γκόμες.

A’ Ημίχρονο

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο στον αγώνα, ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Κέρκυρας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16′. Ο Φωτάκης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κέβιν Μαρτίνες με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο επερχόμενος Βιγιαφάνιες δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Πριν καταφέρει να συνέλθει η Κέρκυρα είδε τον Παναιτωλικό να απειλεί για ακόμη μια φορά, φτάνοντας στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος. Συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό ο Κάπελ με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Σέτκους, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Β’ Ημίχρονο

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος για ακόμη ένα γκολ. Στο 66′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν απίστευτη χαμένη ευκαιρία, όταν μετά από λάθη της άμυνας των γηπεδούχων ο Νίκολας Μαρτίνες με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σέτκους απέκρουσε δύο σουτ του Κάπελ πάνω στη γραμμή.

Τελικά η Κέρκυρα κατάφερε να βρει ένα γκολ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Στο 84′  Γκόμεζ με πολύ ωραίο γυριστό σουτ από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σετκούς, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός (72′ Καϊκούτ), Ρόχας (46′ Ζορμπάς), Ανδρεόπουλος (46′ Ναγιάρ), Μαρκόβσκι, Κόντος, Χαβίτο .

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Μαρτίνες, Γοδόι, Φωτάκης, Καπέλ (74′ Καλογέρης), Βιγιαφάνιες (80′ Κουτρουμάνος), Άλβες (68′ Βασιλείου).

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα