Νίκη για αρχή… Τούμπας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι (15.00, Νοvasports 2, live στο pamesports.gr) τον Πανθρακικό με στόχο να ικανοποιήσει τον πολύ κόσμο του που αναμένεται να βρεθεί στο Καραϊσκάκη, να επιστρέψει στα τρίποντα στο πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση και αργότερα να περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ώστε να ξέρει τη βαθμολογική απόσταση που θα έχει από τους Θεσσαλονικείς.
 
Ο Μίτσελ βλέπει το ματς ως πρώτη ευκαιρία αντεπίθεσης σε ένα διάστημα μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις αρχές Δεκέμβρη στο οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με σερί νίκες να μειώσει τη διαφορά, εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάποιες απώλειες στο δικό της πρόγραμμα. 
 
Ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές σε σχέση με το Τορίνο, καθώς είναι εκτός οι Αμπιντάλ, Μανιάτης, Μασουακού. Όπως και οι Σιόβας, Φορτούνης, Μπενίτες . Σίγουρα θα μπουν στην ενδεκάδα ο Γιαννούλης με τον Αυλωνίτη, ενώ ίσως ξεκουραστούν κι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ιταλία. Για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η επιστροφή των Κασάμι, Φουστέρ ενώ ο Διαμαντάκος θα είναι λογικά ο βασικός φορ. 
 
Η 18αδα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο .
 
Εν τω μεταξύ στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να πάρει ξανά τον Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ, αλλά οι δυσκολίες γι΄αυτή την περίπτωση που φυσικά και ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους είναι μεγάλες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει η Άρσεναλ τι θέλει να κάνει, αλλά και διότι για τον Κοσταρικανό ενδιαφέρονται μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μίλαν, η Ίντερ και η Μπενφίκα, εκτός από τους τουρκικούς συλλόγους. 
 
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και στη νέα χρονιά να προσφέρει τις αθόρυβες αλλά πολύτιμες υπηρεσίες του στο τμήμα σκάουτινγκ ο Χουάνχο Λορένθο. Για τη δουλειά του Ισπανού υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από πλευράς Ολυμπιακού γι΄αυτό και ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. 

Σχετικά άρθρα