8 tips για τέλεια, ζουμερή μπριζόλα !

<p>πό τη Λίζα Μάτσα,</p>
<p>Δεν έχει καλύτερο από μια καλοψημένη μπριζόλα που γίνεται στο πι και φι! Ακολούθησε τα tips και ψήσε την πιο ζουμερή και γευστική μπριζόλα που έχεις φάει ποτέ.</p>
<ol>
<li>Δε χρειάζεται να αγοράσεις το πιο ακριβό κομμάτι κρέατος για να γίνει νόστιμο.</li>
<li>Άφησε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν ξεκινήσεις το ψήσιμο.</li>
<li>Φρόντισε να καίει καλά το τηγάνι σου πριν βάλεις την μπριζόλα.</li>
<li>Μη λαδώνεις το κρέας και το τηγάνι που θα χρησιμοποιήσεις.</li>
<li>Αλάτισε με χοντρό αλάτι το κρέας.</li>
<li>Ανακίνησε το κρέας μέσα στο τηγάνι όσο ψήνεις την κάθε πλευρά της μπριζόλας (εκτός από το απαραίτητο αναποδογύρισμα).</li>
<li>Φρόντισε το κρέας σου να είναι σχετικά ροζ όταν κοπεί (το λεγόμενο medium rare ψήσιμο).</li>
<li>Άφησε το κρέας σου να "ξεκουραστεί" πριν το σερβίρεις.</li>
</ol>
<p><span><iframe src="http://player.ooyala.com/iframe.html#ec=Q1Z3c5ODqQ5LZdeUemT82qf-oXcKWxun&amp;pbid=6e12e8b3387a44daacfb73afba25a76e&amp;docUrl=http%3A%2F%2Fwww.mamapeinao.gr%2F8-tips-gia-teleia-zoumeri-mprizola" frameborder="0" width="800px" height="450px"></iframe></span></p>
<p>Follow<span>- See more at: http://www.mamapeinao.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα