Τρέισι: «Πρόκληση ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

«Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίξαμε σχεδόν τρία δεκάλεπτα ως ίσος προς ίσο, θέλουμε να δυσκολέψουμε και τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Μπράιν Τρέισι, ο 27χρόνος Αμερικανός φόργουορντ των Τρικάλων, εν όψει της αυριανής (10/11, 18:00, ΟΤΕ TV) αναμέτρησης στο ΣΕΦ κόντρα στους «ερυθρόλευκους», για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Σύμφωνα με τον Τρέισι το αυριανό ματς είναι πρόκληση για την θεσσαλική ομάδα: «Έχουμε προετοιμαστεί όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι προφανές ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη γιατί παίζουμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίξαμε σχεδόν τρία δεκάλεπτα ως ίσος προς ίσο, θέλουμε να δυσκολέψουμε και τον Ολυμπιακό και να δείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μία πρόκληση και ομαδική και ατομική γιατί πάντα θες να παίζεις καλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Όσον αφορά εμάς σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου αλλά και τους ρόλους μας μέσα στο γήπεδο».

«Όπως και το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε κάνει πρόοδο σαν ομάδα και να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο προπονητής των Τρικάλων, και επισήμανε ότι: «Το μυαλό όλων μας είναι στα επόμενα παιχνίδια τα οποία και θα πρέπει να κερδίσουμε αρχής γενομένης με το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανελευσινιακό».

Σχετικά άρθρα