Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμής στον Σκορπιό ως τις 28 του μήνα-Πως θα μας επηρεάσει;
Ερμής στον Σκορπιό ως τις 28 του μήνα-Πως θα μας επηρεάσει;  thumbnail

Ερμής στον Σκορπιό ως τις 28 του μήνα-Πως θα μας επηρεάσει;

Στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 01.09, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου. Η νέα θέση του Ερμή μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, όχι μόνο για τα θέματα που μας απασχολούν προσωπικά, αλλά και για τα θέματα που αφορούν ένα μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις σ’ αυτή την πορεία του, αποτελεί ένα θετικό στοιχείο που μπορεί να επιφέρει μια ανάκαμψη στα οικονομικά ή και οικονομικές ελαφρύνσεις. Η εσωστρέφεια και ο μυστικισμόςωστόσο θα είναι πιο έντονα αυτό το διάστημα, καθώς ο Ερμής στο Σκορπιό μας κάνει περισσότερο καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Δεδομένου ότι ο Σκορπιός σχετίζεται και με το σεξ και με το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν παλιές σχέσεις ή να δημιουργηθούν νέα πάθη, που μπορεί και να είναι παράνομα ή να πρέπει να διατηρηθούν κρυφά.

 

Η νέα θέση του Ερμή, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς και Ιχθείς) αλλά και της Γης (ΤαύρουςΠαρθένουςΑιγόκερους).

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία


Την ίδια μέρα, στις 22:41, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Το γεγονός ότι πρόκειται για δυο ευεργέτες πλανήτες,μειώνει δραστικά τα αρνητικά χαρακτηριστικά του τετραγώνου και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να αποδειχθεί μια θετική όψη. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές που υποβάλλονται από τον επεκτατικό Δία, αλλά και η υπερβολική μυστικοπάθεια που βγάζει ηΑφροδίτη στον Σκορπιό και που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις ή σε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας, που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα. Προσοχή συνιστάται και στις σπατάλες, αφού η συγκεκριμένη όψη αυξάνει τις καταναλωτικές μας τάσεις.

 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι).

Ερμής στον Σκορπιό, Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.


ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να δεις πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα. Η αυξημένη αυτοσυγκράτησή σου, θα σε βοηθήσει να μειώσεις περιττές σπατάλες και να κάνεις μια πιο σωστή διαχείριση, που μακροπρόθεσμα θα σε βγάλει από αδιέξοδα. Το ίδιο διάστημα, μπορείς να επενδύσεις χρήματα σε μια δημιουργική εργασία, που πρόκειται να σου αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Στον ερωτικό τομέα, θα μπορέσεις να σκεφτείς πιο ψύχραιμα τους λόγους που σε «απομακρύνουν» από το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία. Ένα νέο πάθος για τους αδέσμευτους Κριούς υποδεικνύει το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Με τη νέα θέση του Ερμή οι σχέσεις δοκιμάζονται. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται από τις 9 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και ειδικότερα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και μπορεί ο ένας να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει πιο ουσιαστικά τον άλλο. Αν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, ίσως ο σύντροφός σου ή κάποιο άλλο οικείο σου άτομο, σου προσφέρει μια καθοριστική βοήθεια, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα αναπτύξεις έναν δυνατό δεσμό. Το τετράγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία την ίδια μέρα, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και μια αγοραπωλησία. Με τη νέα θέση του Ερμή οι σχέσεις δοκιμάζονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 9 Νοεμβρίου στον έκτο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις μια καλύτερη προοπτική. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης μιας καινούργιας εργασίας, κάποιες νέες γνωριμίες θα σου προσφέρουν ευκαιρίες που θα ταιριάζουν απόλυτα στις προσδοκίες σου. Επιπλέον, θα αναπτύξεις μια νέα αρμονία με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ θα ενδιαφερθείς περισσότερο και για την προσωπική σου εμφάνιση και ίσως υιοθετήσεις ένα νέο στυλ, που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι πιθανό να αναδείξει ένα φλερτ μέσα από το χώρο της εργασίας σου. Με τη νέα θέση του Ερμή οι σχέσεις δοκιμάζονται. 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X