Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/11 έως 12/11
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/11 έως 12/11  thumbnail

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/11 έως 12/11

Σελήνη στον Καρκίνο – Ο καλύτερος τρόπος για να μην προχωρείς είναι να ακολουθείς μια έμμονη ιδέα


Πολύχρωμο το διήμερο που ακολουθεί με τα χρώματα να εναλλάσσονται χτυπώντας τα ασπρόμαυρα πλήκτρα της καρδιάς μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 10/11 στις 10.38 το πρωί.
Ένα πολλά υποσχόμενο διήμερο, παρόλη την ένταση και τον εκνευρισμό σε κάποιες στιγμές που θα πρέπει να προσεχθούν πολύ λόγω της απόλυτης συνόδου Άρη – Πλούτωνα.
Στις 3.06 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, βοηθά στην σαφή έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών μας που κρύβουν άφθονο συναίσθημα και προσδοκία. Το ένστικτο πρυτανεύει παραμερίζοντας ορθά τη λογική.
Στις 7.43 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει μια τρυφερή νύχτα παρέα με ότι αγαπημένο έχουμε, είτε έμψυχο είτε άψυχο.
Απολαμβάνουμε ένα βράδυ χαλάρωσης, άκρως ρομαντικό, χωρίς εντάσεις και ακρότητες.


Στις 11/11 το σκηνικό αλλάζει καθώς στις 8.45 το πρωί η αντίθεση με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 9.12 η αντίθεση με τον Άρη δημιουργούν ένταση, διεκδικητικές τάσεις ειδικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και εμμονές ως προς τη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων που μας απασχολούν. Δραστήριοι αλλά και παρορμητικοί, προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τα θέματά μας, δυστυχώς όμως με ξεσπάσματα.
Στις 11.51 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ουρανό προσθέτει ακόμα περισσότερη ένταση, κάνοντάς μας να απέχουμε από φυσιολογικές αντιδράσεις.
Η τάση μας να αλλάξουμε κάτι, να επέμβουμε κάπου, να διεκδικήσουμε γενικότερα γίνεται ανεξέλεγκτη και ως το απόγευμα προχωράμε χωρίς χαλινάρια και όπου βγει.
Στις 11.55 τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Ήλιο έρχεται να μας ισορροπήσει από το απόγευμα και μετά, εξαφανίζοντας ανασφάλειες, απαιτήσεις και γκρίνιες και κάνοντάς μας να αντιληφθούμε τα αληθινά μεγέθη των καταστάσεων.
Το βράδυ κλείνει ήρεμα, παρηγορητικά, κατευναστικά και με ανάγκη τρυφερότητας.


Στις 12/11 στις 9.38 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 11.16 το τρίγωνο με τον Κρόνο μας βοηθούν να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ως το απόγευμα ειδικά στις οικογενειακές, αναπτύσσουμε καλές σχέσεις με τους άλλους, ενώ η ανάγκη για καλλιτεχνικές ασχολίες είναι έντονη, καθώς και η μουσική επένδυση στις ώρες μας.


Στις 8.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα φαντασμαγορικό τεστ αντοχών και επίδειξης.


Κριοί και Ζυγοί, δεν είναι οι μέρες σας και δεν είστε καθόλου ανεκτικοί σε τίποτα. Μην επιδιώκετε πολλά και μην ανοίγεστε. Διαφυλάξτε την ηρεμία σας όσο δύσκολο και αν είναι.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X