Άγριο κράξιμο σε Σπυρόπουλο – Σαλπιγγίδη

Θύμα λεκτικής επίθεσης έπεσε χτες το βράδυ, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, πρώην των πράσινων, θεωρήθηκε ως το μαύρο πρόβατο της ήττας από το τριφύλλι. 
«Ντροπή σου, εσύ φταις», έλεγαν χαρακτηριστικά στον Σπυρόπουλο οι φίλοι του «δικέφαλου», οι οποίοι τα «είχαν» μαζί του γιατί τον θεωρούν υπεύθυνο και για την ισοπαλία (1-1) με την Φιορεντίνα. 
Μάλιστα άγνωστοι μπήκαν στο βιογραφικό του στη wikipedia και άλλαξαν τα πάντα, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων… άμπαλο.
«Ο Νίκος Σπυρόπουλος γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1983 και είναι Έλληνας άμπαλος διεθνής ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται δυστυχώς στον Π.Α.Ο.Κ. ως αριστερός οπισθοφύλακας (μπακ). Κάθε φορά που παίζει η καρδιά μας πάει στην κούλουρι. Συνήθως λέγεται ότι έχει δύο αριστερά πόδια, στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα πόδι. Τέρμα άμπαλος» έγραψαν!

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ενημερώθηκαν άμεσα και επανέφεραν τις σωστές πληροφορίες: «Ο Νίκος Σπυρόπουλος γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1983 και είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται στον Π.Α.Ο.Κ. ως αριστερός οπισθοφύλακας (μπακ)».

Πέραν από τον Σπυρόπουλου τα εξ αμάξης άκουσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, γνωστός “αγαπημένος” της κερκίδας των οπαδών του “δικεφάλου του Βορρά” ο οποίος αποχώρησε με αυτοκίνητο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα