Κάλεσμα από Κούγια στους οπαδούς της ΑΕΚ

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ματς στο Παμπελοποννησιακό στάδιο εξέδωσε η Παναχαϊκή . Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας, θα βραβεύσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση (Διοίκηση Π.Α.Ε. ΑΕΚ ποδοσφαιριστές Π.Α.Ε. ΑΕΚ προπονητές Π.Α.Ε. ΑΕΚ και κυρίως οπαδούς Π.Α.Ε. ΑΕΚ) ότι αντιμετωπίζουμε τόσο η ιδία όσο και οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας, αλλά και οι οπαδοί μας, την κυριακάτικη συνάντηση με την ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΑΕΚ σαν μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία θα συμμετέχουν δύο από τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής πριν από την έναρξη του αγώνα η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή διά του προέδρου της Αλεξίου Κούγια θα βραβεύσει την προσωπικότητα του Dusan Bajevic για τα όσα έχει προσφέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο σαν προπονητής.

Καλούμε τους οπαδούς της ιστορικής ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα να έλθουν και να είναι παρόντες σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή η οποία θα γίνει στην πρωτεύουσα του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, στην Πάτρα και στο ωραιότερο και ασφαλέστερο Στάδιο της Πελοποννήσου και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, το Δημοτικό Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και να τους φιλοξενήσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας θα παραχωρήσουμε στην αποκλειστική χρήση των οπαδών της Π.Α.Ε. ΑΕΚ μία ολόκληρη εξέδρα χωρητικότητας 10000 θέσεων και τουλάχιστον δύο θύρες εισόδου από όπου μπορούν να εισέλθουν με απόλυτη ασφάλεια αφού η πρόσβαση στο Στάδιο το οποίο δίνουμε τους αγώνες μπορεί να γίνει μέσω της περιφερειακής Εθνικής οδού και χωρίς την διέλευση από την Πάτρα.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι οπαδοί της ιστορικής Π.Α.Ε. ΑΕΚ θα τιμήσουν αυτή την πολιτισμένη και φιλόξενη πρόσκληση μας και θα απολαύσουμε όλοι μαζί έναν τίμιο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα νικήσει ο καλύτερος».

Σχετικά άρθρα