Πακετάρει για Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε χθες από την Ουγγαρία και πριν προλάβει να… ξεπακετάρει ετοιμάζει εκ νέου βαλίτσες αυτή τη φορά με προορισμό τη Βραζιλία. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή μέσω Μονάχου ή Παρισιού και θα μείνει στη χώρα της Νοτίου Αμερικής για διάστημα μία εβδομάδας έως δέκα ημερών.

Ο «Μπέλι» θα παρακολουθήσει τέσσερα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας προκειμένου να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της «Ένωσης». Και μόνο το συγκεκριμένο γεγονός φανερώνει πως ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά από τους ιθύνοντες του «δικεφάλου» ενόψει της νέας σεζόν, αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι Βραζιλιάνοι παίκτες που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία είναι πανάκριβοι και πολλές φορές απλησίαστοι. Αυτό όπως γίνεται κατανοητό κάνει ακόμα πιο δύσκολη και την προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη αγορά.

Μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ από τη Βραζιλία, ο οποίος θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει αρκετές περιπτώσεις στο μπλοκάκι του, με μία ειδικά να έχει ξεχωρίσει εδώ και δύο μήνες και να είναι αυτή που έχει την απόλυτη προτεραιότητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιλοβάνοβιτς όταν ολοκληρώσει το scouting στη Βραζιλία θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα και δε θα συνεχίσει την περιπλάνησή του και στα γήπεδα της Αργεντινής. Αυτά ενδέχεται να τα επισκεφτεί στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου. Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα τσεκάρει ξανά τόσο τον Νεμάνια Νίκολιτς, όσο και τους άλλους παίκτες του… γυάλισαν στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ουγγαρία.

Σχετικά άρθρα