Σίσιτς: «Ο Γκατούζο βλέπει φαντάσματα»

Ξέσπασμα του Σλοβένου άσου του ΟΦΗ κατά του Τζενάρο Γκατούζο που τον κατηγόρησε ότι αποκάλυψε τα σχέδιά του στον προπονητή της Ξάνθης. «Αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω…», προειδοποιεί.

Νέο επεισόδιο στον ΟΦΗ ανάμεσα στον Γκατούζο και τον Σίσιτς με τον πρώτο να κτηγοεί τον δεύτερο ότι στον αγώνα με την Ξάνθη αποκάλυψε τα σχέδια και την τακτική του ΟΦΗ στον αντίπαλο προπονητή.

Ο Σλοβένος άσος μίλησε στο «Goal»: «Μετά το ματς με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε!» ανέφερε ο «Σίλε» και συνέχισε πραγματικός χείμαρρος:

«Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από πού το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή αν του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πει ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει το οτιδήποτε για μένα. Οτι είμαι μαλ…ας, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι. Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω τα πάντα από την τσέπη μου για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Οχι, μη με γαμ…ς έτσι»!

Ο Σίσιτς, ο οποίος μετά το παιχνίδι δεν γύρισε στη βάση του, βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να μεταβεί αύριο στο Ηράκλειο για να συναντηθεί με τον Μάνθο Πουλινάκη από τον οποίον -όπως είπε- θα ζητήσει εξηγήσεις, την ίδια ώρα που η κρητική ΠΑΕ κάνει λόγο για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και για κλήση σε απολογία που του έχει γίνει.

Ο Σλοβένος, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία 22 λεπτά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ήταν πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση και όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Αν την Τετάρτη δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω…».

Σχετικά άρθρα