Αρχική / Πολιτισμός / City life / Τρίτη με Jazz στο Half Note!
Τρίτη με Jazz στο Half Note! thumbnail

Τρίτη με Jazz στο Half Note!

Ioanna Mitsoglou Quartet


Μια παρέα μουσικών μοιράζεται ακούσματα και επιρροές από ευρύτερο φάσμα της jazz μουσικής. Κινούμενοι από μια κοινή αισθητική και αντίληψη, συνομιλούν μεταξύ τους παρασύροντας ο ένας τον άλλον στη δική του οπτική, με μια τάση εξερεύνησης και με προθυμία για επικοινωνία, χρησιμοποιώντας το ένστικτο και τη φαντασία. Κάθε κομμάτι ένα τοπίο, μια αίσθηση όπου αντλούν έμπνευση και γίνονται μέρος του. Οι ήχοι εναλλάσσονται από ατμοσφαιρικές μελωδίες σε έντονα ρυθμικά σχήματα με groove διάθεση και αυτοσχεδιασμό. Ένα μουσικό ταξίδι με εσωτερικότητα στην έκφραση αλλά συχνά και με εξωστρέφεια, προδίδοντας ο καθένας την προσωπικότητά του. Άλλοτε σε γνωστά και άλλοτε σε άγνωστα μονοπάτια. Μια jazz διαδρομή πολλών κατευθύνσεων που καταφέρνει να κρατά το ενδιαφέρον. Παίζουν αγαπημένα κομμάτια από μεγάλους δημιουργούς, όπως Pat Metheny, Chic Corea, Keath Jarret, John Scotfield, Miles Davis, John Coltrane, Joe Henderson, κ.ά.


Μουσικοί:
Ιωάννα Μητσόγλου, drums
Βαγγέλης Στεφανόπουλος, piano
Παναγιώτης Μπουραζάνης, electric bass
Αντώνης Αντωνόπουλος, guitar
Guest: Δημήτρης Παντελιάς κ.ά


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014


HALF NOTE JAZZ CLUB, ΤΡΙΒΩΝΙΑΝΟΥ 17, ΜΕΤΣ – 116 36, ΑΘΗΝΑ, GR
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΔΕΥ-ΚΥΡ. 11.30-19.30): +30 210 9213310


Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη & Κυριακή: 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.45)
Παρασκευή – Σάββατο: 22.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21.45)


Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Οι τιμές των ζωνών διαφοροποιούνται σε κάθε σχήμα.

*** Ειδικότερα για τις 24/12, 25/12, 31/12 και 1/1 ισχύει κάθε χρονιά, εκτός του εισιτηρίου εισόδου, και (υποχρεωτική) ελάχιστη κατανάλωση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 9213310.


 


Χρήσιμες πληροφορίες


:: Το Half Note είναι αποκλειστικά χώρος ΜΗ καπνιστών.


:: Οι πόρτες του Club ανοίγουν στις 20.45 την Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη & Κυριακή και στις 21.45 την Παρασκευή – Σάββατο. Για να ισχύσει η κράτησή σας θα πρέπει να βρίσκεστε στην είσοδο έως την έναρξη του προγράμματος (Εκτός των προπληρωμένων κρατήσεων που αποδεσμεύονται από την υποχρεωτική ώρα προσέλευσης). Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως 2 ώρες και υπάρχει διάλειμμα 20 λεπτών.


:: Πολιτική μας είναι να δίνουμε τις θέσεις στα τραπέζια, σε ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ κρατήσεις, κατά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, με βάση την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και την ΩΡΑ που έγινε η κράτηση. Σε μη προπληρωμένες κρατήσεις οι θέσεις στα τραπέζια δίνονται με βάση την ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ.


:: Κρατήσεις γίνονται μόνο για ΤΡΑΠΕΖΙΑ, δεν γίνονται για το BAR.


:: Την ημέρα της παράστασης για την οποία έχετε κάνει κράτηση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαιώσουμε. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε και δεν επικοινωνήσετε μαζί μας έως τις 18.00 της ίδιας ημέρας, η κράτησή σας αυτομάτως ακυρώνεται.


:: Το παραπάνω δεν ισχύει όταν τα εισιτήρια έχουνε προπληρωθεί.


:: Τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε δεν θα δοθούν για κανέναν άλλο σκοπό και κυρίως για εμπορική εκμετάλλευση. Θα παραμείνουν στο αρχείο μας για την ενημέρωσή σας σε μελλοντικές εκδηλώσεις μας και μόνον.


 


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X