Ψάχνει αντικαταστάτη του Νταμπίζα ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε ακόμα:

Τελος ο Νταμπίζας

Η απόφαση της απομάκρυνσης του Νίκου Νταμπίζα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού ξάφνιασε ως προς το χρονικό σημείο και όχι ως προς την ουσία της. Από το καλοκαίρι άλλωστε ήταν γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε παράπονα από τους χειρισμούς του Νταμπίζα στις μεταγραφές και δεν δίστασε να το πει και δημόσια στην πρόσφατη συνάντηση με τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο Νταμπίζας χρεώνεται μεταξύ άλλων το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπεΐντ και την κατάληξη των συζητήσεων με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Αλαφούζος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. την απομάκρυνση του Νταμπίζα παρά το γεγονός ότι ο Τάκης Φύσσας έκανε προσπάθεια να τον μεταπείσει.

Δεδομένο είναι ότι αναζητείται ο επόμενος τεχνικός διευθυντής, θέση που δεν θα καλύψει ο Φύσσας, παραμένοντας στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τον οποίο πριν την πρόσληψη Νταμπίζα είχε γίνει ραντεβού με τον Αλαφούζο.

Μεγάλη ανάλυση για το συγκεκριμένο θέμα, στις αθλητικές σελίδες του pamesports, το ερχόμενο Σάββατο στην εφημερίδα «Αγορά».

Σχετικά άρθρα