Αρχική / More / Αθλητικά / Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονεί τα παιδιά!
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονεί τα παιδιά! thumbnail

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονεί τα παιδιά!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης One Team σε συνεργασία με την Euroleague. Το One Team αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης μεταξύ των ομάδων μπάσκετ στην Ευρώπη, στο οποίο ήδη συμμετέχουν 18 ομάδες από την Euroleague και το Eurocup.

Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι δυο πρώτες επισκέψεις στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου με την παρουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος είναι ο Επίσημος Πρεσβευτής του προγράμματος για την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο σχολείο φοιτούν 180 έφηβοι μαθητές, ηλικίας από 13 έως 20 ετών, με νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που έχουν τελειώσει ειδικό ή γενικό Δημοτικό σχολείο. Ο αθλητής της ομάδας μας συμμετείχε στη προπόνηση με τα παιδιά του σχολείου, έπαιξε μαζί τους, ενώ τους χάρισε και αρκετές εντυπωσιακές στιγμές με τη μπάλα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X