Τίμησαν τον Νέστορα

Ο Κώστας Νεστορίδης είναι ένα ζωντανός θρύλος όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο «Νέστορας», ο οποίος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία αναγνωρίζεται από τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ αυτός ο τόπος.

Χθες σε μία απόλυτα κιτρινόμαυρη οικογενειακή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην «Κίτρινη Γκαζόζα», στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οικογένεια του Τάσου Αγγελόπουλου έκανε δωρεά στο σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του «δικεφάλου», ένα πίνακα πορτρέτο του Κώστα Νεστορίδη, το οποίο φιλοτέχνησε –με εξαιρετική ακρίβεια- ο υιός του προαναφερόμενου, Σπύρος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί πρώην συμπαίκτες του Κώστα Νεστορίδη, αλλά και παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν σε διαφορετική εποχή. Μεταξύ άλλων είδαμε τους Μαύρο, Καραφέσκο, Σεραφείδη, Τσαχουρίδη, Συμιγδαλά, Σεβαστόπουλο, Κεφαλίδη, Σταθόπουλο, Αρδίζογλου, Κωνσταντινίδη και Αντωνόπουλο.

Το πορτρέτο παρέδωσε στον Νεστορίδη ο Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος στα λίγα λόγια που είπε, φρόντισε να τονίσει στους αρκετά νεότερους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο μαγαζί, πως το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ένας ποδοσφαιριστής ίνδαλμα στην εποχή που μεγαλουργούσε.

Ο «Νέστορας» από την πλευρά του αρκετά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του, διότι όπως είπε, ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να αναδειχθεί.

Σχετικά άρθρα