Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δύσκολες όψεις έρχονται σήμερα. Δες πως θα σε επηρεάσουν!
Δύσκολες όψεις έρχονται σήμερα. Δες πως θα σε επηρεάσουν! thumbnail

Δύσκολες όψεις έρχονται σήμερα. Δες πως θα σε επηρεάσουν!

Στις 13 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιούνται δυο όψεις στον ουράνιο θόλο με διαφορά λίγων λεπτών. Στις 03:02 η σύνοδος Αφροδίτης–Κρόνου και στις 03:29 το τετράγωνο Άρη–Ουρανού. Πρόκειται για δυο δύσκολες όψεις που σηματοδοτούν ξαφνικά προβλήματα, που δημιουργούν στενοχώρια και θλίψη. Η επιρροή αυτών των όψεων θα είναι ιδιαίτερα αισθητή μέχρι και τις 16 του μήνα.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο


Η σύνοδος Αφροδίτης–Κρόνου διαμορφώνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις σχέσεις. Η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και να πυροδοτήσει εξελίξεις για το καλό ή το κακό. Ο Κρόνος έτσι κι αλλιώς είναι ο κριτής, που θα κρίνει το αν κάποιες σχέσεις πρέπει να συνεχιστούν ή να διακοπούν. Το γεγονός εξάλλου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της, δεν της επιτρέπει και πολλές «παρεμβάσεις». Ωστόσο, οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις, μπορούν τώρα να εδραιωθούν και να επισημοποιηθούν. Προβλήματα και πίεση θα υπάρξει και σε οικονομικά ζητήματα, εκτός και αν η συγκεκριμένη επιρροή μας κάνει πιο «σφιχτοχέρηδες» και μας βοηθήσει να αποφύγουμε περιττές σπατάλες. Σ’ αυτή την περίπτωση οι αγορές απαραίτητων ειδών θα είναι πιο επιτυχημένες, καθώς θα επιτευχθεί μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή.

 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι) ενώ αντίθετα οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς ίσως βγουν πιο ωφελημένοι.

Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό


Το τετράγωνο Άρη–Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι μια όψη που συνδέεται με ατυχήματα και εντάσεις που προέρχονται κυρίως από βιασύνη ή απροθυμία συμβιβασμού. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο προσεκτικοί αλλά και πιο ψύχραιμοι ώστε να αποφύγουμε εντάσεις που μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά τουΠαρορμητικού Σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3/1, 3/4, 5/7 και 6/10.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο, Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Η εξασφάλιση της οικονομικής, αλλά και της συναισθηματικής σου σταθερότητας γίνεται πολύ επιτακτική για σένα, φίλε Κριέ, λόγω της συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 13 Νοεμβρίου. Έτσι, τις επόμενες μέρες, θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, αλλά και να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές που σε «πνίγουν». Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, ίσως τολμήσεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, που χωρίς να ενέχουν υψηλό ρίσκο, μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη σου. Εξυγίανση θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να δεις πιο καθαρά αν πρέπει να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση, να πεις το αντίο σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει ή να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει ανατροπές ή αποκαλύψεις, που θα επισπεύσουν τις αποφάσεις σου.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X