Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ευρωκλινική Αθηνών: Πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στην Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία».
Ευρωκλινική Αθηνών: Πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού   στην Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία». thumbnail

Ευρωκλινική Αθηνών: Πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στην Ημερίδα "Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία".

Το Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ.


Εμφάνιση ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (2).jpg


Γυναίκες κάθε ηλικίας  ενημερώθηκαν για  τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και τα νεότερα ιατρικά δεδομένα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού από τους  διακεκριμένους ιατρούς του Πρότυπου Κέντρου Μαστού και των άλλων τμημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις εμπειρίες των ασθενών μέσα από την ομιλία εθελόντριας του Πανελληνίου Συλλόγου "Άλμα Ζωής".


Εμφάνιση ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (3).jpg


Ο κύριος Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής, επισήμανε τη σημασία της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με τα μεγάλα θέματα υγείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: "Το Πρότυπο Κέντρο Μαστού αποτελεί σημείο αναφοράς γιατί διαθέτει μία υψηλοτάτου επιπέδου ιατρική ομάδα και προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις πλέον σύγχρονες ιατρικές μεθόδους.  Η Ευρωκλινική δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση παθήσεων του μαστού, με σεβασμό στο δικαίωμα κάθε γυναίκας να συνεχίσει να ασκεί με αυτοπεποίθηση τους πολλαπλούς ρόλους της στην οικογένεια και την κοινωνία".


Εμφάνιση ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (1).jpg


Σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών


To Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών προσφέρει ποιοτική και ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Το Κέντρο είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους γιατρούς που διαθέτουν αποδεδειγμένη, πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και καλύπτουν τις ειδικότητες της ακτινοδιαγνωστικής μαστού, της χειρουργικής μαστού, της παθολογικής ογκολογίας και της πλαστικής χειρουργικής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα όπως είναι ο Ψηφιακός Μαστογράφος, ο Υπέρηχος Μαστού με την τεχνική Shearwave ελαστογραφίας, η Στερεοτακτική βιοψία μαστού – Mammotome και ο Μαγνητικός Τομογράφος Μαστού.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X