Όταν το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα (video)

Διαβάστε ακόμα:

Λάμψη… Ζλάταν με Μπεργκ και Ντουρμάζ (pics)!

Πένθος για τον Ιμπραΐμοβιτς (photos)

Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τον αδικοχαμένο αδερφό του, αλλά και τους Κλας Ίνγκεσον και τον Πόντους Σέγκερστρομ, που έφυγαν από την ζωή, νικημένοι από τον καρκίνο…

Ο διεθνής άσος αφιέρωσε την ομιλία του στον αδερφό του, που έχασε πρόσφατα, αλλά και δύο συναδέλφους του που υπέκυψαν στη μάχη με τον καρκίνο, και με τα λόγια του… ράγισαν καρδιές!

«Όλα τα βραβεία που πήρα, δείχνουν πως κάτι κατάφερα και πως είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Παράλληλα έχουν όμως επισκιαστεί από αυτό που έγινε στον Κλας Ίνγκεσον και τον Πόντους Σέγκερστρομ. Είχα έναν αδερφό που πέθανε πριν λίγους μήνες από μια παρόμοια ασθένεια. Υπάρχει ζωή έξω από το ποδόσφαιρο και είναι πολύ πιο σημαντικό. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη», είπε ο «Ίμπρα».

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα και όταν προβλήθηκαν βίντεο στη μνήμη των Κλας Ίνγκεσον και Πόντους Σέγκερστρομ. Ο πρώτος (πρώην παίκτης και προπονητής) άφησε τη τελευταία τους πνοή στις 29 Οκτωβρίου σε ηλικία 46 ετών. Ο δεύτερος πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία μόλις 33 ετών στις 14 του ίδιου μήνα. Ήταν κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Μπρομαποϊκάρνα…

Ράγισαν… καρδιά και στον λόγο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στους συγκεκριμένους αδικοχαμένους παίκτες, αλλά και στον αδερφό του που «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Να θυμίσουμε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναδείχτηκε κορυφαίος Σουηδός για 8η σερί χρονιά και 9η συνολικά στην καριέρα του. Το 2006 κατέκτησε την πρωτιά ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ. Η εκδήλωση («Fotbollsgalan») έγινε το βράδυ της Δευτέρας, και ο διεθνής άσος της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το βραβείο του. Το «παρών» έδωσαν παρών επίσης ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού (ήταν υποψήφιος στους καλύτερους μέσους) και ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Ζοζεφίν.

Σχετικά άρθρα