Οικονομική ενίσχυση Ερασιτέχνη από ΚΑΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζεται πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ.Κουντούρη όπου συμφωνήθηκε η αύξηση της ενίσχυση του από την ΚΑΕ με το ποσό των 150.000 ευρώ. Μάλιστα όπως γίνεται γνωστό θα υπάρξει και νέα οικονομική βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρξουν τιμωρίες της ΚΑΕ για κακή συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/11/2014 συνάντηση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αφορούσε τον Ερασιτέχνη όπου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική δουλειά και εξυγίανση που έχει γίνει ως τώρα στα τμήματα που αποτελούν την καρδιά του Ολυμπιακού μας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η αύξηση της ενίσχυσης προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την Κ.Α.Ε κατά το ποσό των 150.000 Ευρώ. Επίσης συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση εάν και εφόσον αποφευχθούν βαριές τιμωρίες και πρόστιμα που έχουν πλήξει την ομάδα μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια λόγω κακής συμπεριφοράς μικρής μερίδας φιλάθλων. 

Σχετικά άρθρα