Ανακάλυψαν τη 17η Νοέμβρη και ανέβαλαν

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ. Σε συνέχεια του πολιτικού ρεσιτάλ του απόψε Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ανακάλυψε την επέτειο του Πολυτεχνείου και αποδεχόμενος την εισήγηση της ΔΕΑΒ (άλλοι φωστήρες!) ανέβαλε το ντέρμπι της Α1 μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου. Μαζί ανέβαλλε τον αγώνα Παναχαϊκή – ΑΕΚ και άλλες 6 αναμετρήσεις της Football League.

Σύμφωνοι, η αστυνομία δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την τάξη μία τέτοια μέρα που συνήθως υπάρχει ένταση. Απόψε έμαθαν ότι τη Δευτέρα ο μήνας έχει 17; Απόψε ανακάλυψαν την επέτειο;

Αν σε τόσο απλά ζητήματα δεν μπορούν να προβλέψουν και να αποφασίσουν εγκαίρως, αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, ας αφήσουν το… σπορ σε κάποιον που μπορεί. Σκεφτείτε τι γίνεται σε πιο πολύπλοκα ζητήματα που πιθανώς απαιτούν περισσότερη σκέψη.

Κι αν δεν είχε πάρει εγκαίρως έγγραφο αδυναμίας από την αστυνομία,δεν μπορούσε να έχει ποροβλέψει; Μάλλον ήταν υποχρεωμένος εδώ και εβδομάδες να ζητήσει διαβεβαιώσεις για την συγκεκριμένη ημέρα. Διότι αν παρ’ ελπίδα η αστυνομία δεν δήλωνε αδυναμία και γίνονταν αγώνες υψηλής επικινδυνότητας μια τέτοια ημέρα, θα είχαμε άλλα. Πείτε μου σας παρακαλώ πότε έγινε ντέρμπι σε τούτη τη χώρα ανήμερα 17ης Νοεμβρίου. Αλλά μάλλον ο υφυπουργός ζει σε μια άλλη χώρα.

Συγχαρητήρια, κι εις ανώτερα, είστε τεράστιοι! Είμαστε περίεργοι πως θα αντιδράσουν Λίγκες και ομάδες που βλέπουν τον προγραμματισμό τους να γίνεται έρμαιο του υφυπουργού.

Η Ανακοίνωση:

Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας – στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβριου – και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται οι κάτωθι αγώνες ποδοσφαίρου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

καθώς και ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο

 

 

Σχετικά άρθρα