Μαρκόπουλος: «Η ομάδα μπορεί να κοιτάξει το κάτι παραπάνω»

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο παιχνίδι με την Μπουντουτσνοστ και πήρε τη νίκη με 80-60. Ο προπονητής του Δικέφαλου δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του αλλά και τη νίκη. Ανάμεσα στα άλλα τοποθετήθηκε και για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό

«Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Μπράβο στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και την σκληρή άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερά μας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η ομάδα μπορεί να κοιτάξει το κάτι παραπάνω, δηλαδή να προκριθεί. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και lay up. Είχαμε λίγα λάθη, είχαμε ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ. Έχουμε ακόμη δουλειά, υπάρχουν καλές και κακές μέρες και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά.

Για την φρεσκάδα που βγάζει η ομάδα: «Όταν έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν καλό μπάσκετ, ο ένας τραβάει τον άλλον και μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το θέαμα».

Για την πρόκριση: «Δεν μπορείς να πεις τίποτα γι΄ αυτό. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για την εικόνα της ομάδας: «Θέλουμε να παίξουμε καλά σε μεγαλύτερα διαστήματα. Για να κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ανασφάλεια και να είσαι στα κόκκινα. Πολλές φορές αυτό το μπάσκετ που βλέπετε εσείς, είναι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς».

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Αύριο έχουμε ρεπό. Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί με την αναβολή. Πολλές φορές κάτι που φεύγει από το πρόγραμμα μπορεί να φέρει άλλες καταστάσεις. Να χαλαρώσεις και να παρουσιαστείς διαφορετικός στο επόμενο ματς».

Σχετικά άρθρα