Αρχική / Media (old articles) / Android 5.0 Lollipop: Ξεκίνησε η διάθεση σε συσκευές Nexus και Motorola
Android 5.0 Lollipop: Ξεκίνησε η διάθεση σε συσκευές Nexus και Motorola thumbnail

Android 5.0 Lollipop: Ξεκίνησε η διάθεση σε συσκευές Nexus και Motorola

Όπως αναμενόταν, η Google ξεκίνησε από χθες το βράδυ τη διάθεση του Android 5.0 Lollipop σε συσκευές Nexus και Motorola. Μη περιμένετε κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενα λανσαρίσματα, καθώς το update θα μοιράζεται σε δόσεις, επομένως, μπορεί να αργήσει μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί στη συσκευή σας.

Η Motorola αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της ότι το update θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε Moto X (2014) και Moto G (2014), ενώ η Google δεν διευκρινίζει σε ποιες συσκευές Nexus ξεκίνησε το λανσάρισμα. Πάντως, στα factory images του Android 5.0 δεν συμπεριλαμβάνονται για την ώρα τα Nexus 4 και Nexus 7 (2013 – Mobile). Μπορείτε να προχωρήσετε και μόνοι σας στο update κατεβάζοντας το σωστό factory image για τη συσκευή σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το συνιστούμε σε μη πεπειραμένους χρήστες.

Εξάλλου, η Google δημοσίευσε 4 νέες διαφημίσεις για τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο πλαίσιο της καμπάνιας “Be Together, Not The Same”:

[1, 2]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X