Αρχική / Ειδικοί / Διαιτολόγοι / Γεωργία Λεβίδου
Γεωργία Λεβίδου thumbnail

Γεωργία Λεβίδου

Η Γεωργία Λεβίδου αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών το 2005 (με το βαθμό Άριστα). Το 2008 ολοκλήρωσε το διαπανεπιστημιακό (Πανεπιστήμο Αθηνών/ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Βιοστατιστική (βαθμός Άριστα), ενώ το 2010 ανακυρήχθηκε διδάκτορας της Ιατρικής σχολής Αθηνών (βαθμός Άριστα). Το 2011 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής στο Νοσοκομείο Λαϊκό-Εθνικό και Καποδιστρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (διάρκεια εκπαίδευσης 2006-2011), όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως Πανεπιστημιακή υπότροφος με διαγνωστικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο. Το 2012 πραγματοποίησε τρίμηνη μετεκπαίδευση στο Αιμοπαθολογοανατομικό εργαστήριο του Νοσοκομείου της Μπολόνια (University of Bologna, Ospedale San’t Orsola). Από τον Οκτώβριο του 2013 είναι λέκτορας στα μαθήματα "Clinical Sciences 1" και "Clinical Sciences 2" στο Bachelor στη Διαιτολογία (Μητροπολιτικό κολέγιο AKMI AMC σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Queen Margaret University).


Σε ερευνητικό επίπεδο ασχολείται με τη μοριακή βιολογία των νοσημάτων του Αιμοποιητικού Συστήματος (λευχαιμίες-λεμφώματα), καθώς επίσης και με τους όγκους του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και της ουροδόχου κύστεως. Έχει δημοσιέυσει 55 μελέτες σε διεθνώς καταξιωμένα επιστημονικά περιοδικά (αναφορές δημοσιεύσεων 475, τρέχων Η-δείκτης 13). Επιπρόσθετα έχει 21 ομιλίες ενώ έχει λάβει 9 βραβεία/τιμητικές διακρίσειςσε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X