Κάλεσε τους διεθνείς ο Κεχαγιάς

Δεκαοκτώ πολίστες κάλεσε σήμερα (13/11) ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών Σάκης Κεχαγιάς,  για τον αγώνα με τη Ρουμανία την ερχόμενη Τρίτη (18/11) στον Πειραιά, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του World League.

Αυτοί είναι οι: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μανώλης Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κων/νος Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Γρηγόρης Καπετανάκης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Πρέκας (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ).

Οι «18» καλούνται να είναι το πρωί της Κυριακής στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», όπου το διήμερο (16 και 17 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθούν διπλές προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία.

Οι πολίτες του ΝΟ Χίου και του ΠΑΟΚ θα ενσωματωθούν στην αποστολή το βράδυ τα Κυριακής μετά τον μεταξύ τους αγώνα (16.30) για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Σχετικά άρθρα