«Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

Το όνομα του Αρτούρ Μασουακού είναι σχεδόν καθημερινά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ, κυρίως στην Ιταλία, με τον Γάλλο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να φέρεται ως βασικός στόχος της Ίντερ ακόμη και για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ακούγεται και το όνομα της Μαρσέιγ στους ενδιαφερόμενους για το νεαρό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που έφερε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από την Βαλενσιέν. 
 
Ο ίδιος ο Μασουακού δηλώνει – στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ότι δεν ασχολείται με κανένα μεταγραφικό σενάριο και ότι όλη η προσοχή του είναι στραμμένη στις υποχρεώσεις που έχει με τον Ολυμπιακό και στο πως θα βελτιώνεται διαρκώς παίζοντας για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Για την περίπτωση του Μασουακού ο Ολυμπιακός έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν συζητά την περίπτωση παραχώρησής του, παρά μόνο εάν έρθει κάποια υπέρογκη οικονομική προσφορά. Ενώ πρόσφατα κι ο μάνατζερ του Γάλλου δήλωσε ότι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι δεν προβλέπεται κάποια εξέλιξη όσον αφορά στο μέλλον του παίκτη, ο οποίος είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. 

Σχετικά άρθρα