Στη λίστα ΠΑΟΚ ο Λουγκάνο

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά και τη σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει εντατική αναζήτηση παικτών που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη να παραμείνει στην κορυφή του Πρωταθλήματος και να συνεχίσει «ζωντανή» στους άλλους δύο στόχους (Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ). 

Θέσεις που έχει κριθεί ότι χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση ο Δικέφαλος είναι πρώτα απ’ όλα αυτές των κεντρικών αμυντικών και φαίνεται πως στην ΠΑΕ έχουν ήδη εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους. 

Μία από τις επιλογές της είναι ο Ντιέγκο Λουγκάνο. Πρόκειται για τον 34χρονο, ύψους 1,86μ. ιστορικό αρχηγό της εθνικής Ουρουγουάης, που παραμένει ελεύθερος μετά το Μουντιάλ

Ο Λουγκάνο συνδυάζει βαρύ όνομα, εμπειρία και ποιότητα που είναι απαραίτητα για τον φετινό ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. 

Αυτή την περίοδο, ο Ουρουγουανός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να βρει τη φόρμα του στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Μετά από ειδική άδεια του προπονητή Όσκαρ Ταμπάρες, γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του καθηγητή Χοσέ Χερέρα που λίγες μέρες πριν έκανε και δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λουγκάνο. «Ο Ντιέγκο είναι έτοιμος να επιστρέψει σε οποιαδήποτε ομάδα. Ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε στο αριστερό γόνατο και δουλεύουμε για να ανακτήσει τη φόρμα του, αφού το τελευταίο ματς που συμμετείχε ήταν κόντρα στην Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ. Τίποτα δεν αντικαθιστά τους αγώνες, αλλά μπορώ να πω ότι είναι έτοιμος να παίξει σε τοπ φυσική κατάσταση». 

Στην Ευρώπη ή την Αραβία 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Ουρουγουάης, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντιέγκο Λουγκάνο θα είναι ομάδα από την Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή το Κατάρ. Σημειώνουν, μάλιστα, ότι μεταξύ των ομάδων που τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους είναι και η Άρσεναλ.

πηγή: metrosport.gr

Σχετικά άρθρα