Ο Ντε Μπλάσις… στον Αστέρα

Η μοίρα δημιουργεί τα καλύτερα σενάρια και ένα τέτοιο έγραψε για τους αδερφούς Ντε Μπλάσις, καθώς λίγους μήνες αφότου έφυγε ο ένας για την Μάιντς, άρχισε το ταξίδι του άλλου για τον Αστέρα!
Ο Χούλιο Ντε Μπλάσις φορά τη φανέλα με το αστέρι και δοκιμάζεται στις ακαδημίες της ομάδας! Γεννημένος το 1995, έκανε το ταξίδι Λατινική Αμερική-Ελλάδα για χάρη των Αρκάδων που τόσο πολύ έχουν πανηγυρίσει και έχουν συνδεθεί με αυτό το όνομα.
Οσα κατάφερε ο Πάμπλο είναι γνωστά. Πάμε να μάθουμε για τον άλλον, τον πιτσιρικά, τον μικρό αδερφό που δοκιμάζει τις δυνατότητές του. Με πρότυπο τον πρώην άσο του Αστέρα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ποδόσφαιρο. Ούτε από τη θέση. Ούτε από τα χαρακτηριστικά. Δεν το πιστεύετε;
Ο Χούλιο Ντε Μπλάσις αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης χρησιμοποιώντας εξίσου καλά και τα δύο πόδια. Γρήγορος με την μπάλα, συγκλίνει αρκετά στην περιοχή ενώ μπορεί να παίξει και πάνω στην γραμμή. Τεχνίτης, με ποδοσφαιρική οξυδέρκεια, θυμίζει τον αδερφό του και εντός των αγωνιστικών χώρων. 
Οσοι τον γνώρισαν μιλούν για ένα ευγενικό παιδί που τον αγκάλιασαν αμέσως οι συμπαίκτες του και τον βοήθησαν να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Προπονείται, κυρίως, με την Κ20 και πλέον γνωρίζει την πόλη και τους ανθρώπους που ο Πάμπλο λατρεύτηκε όσο λίγοι.
Επειδή και εμείς τα ίδια νιώθουμε για τον παιχταρά που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα, δεν μπορούμε να μην καλωσορίσουμε και τον wanna be Πάμπλο, Χούλιο Ντε Μπλάσις!

Σχετικά άρθρα