Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο;
Πως θα περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο; thumbnail

Πως θα περάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Κριός


Βρίσκεσαι σε μια φάση που τα βάζεις όλα στην θέση τους γιατί θέλεις να οριοθετήσεις τις καταστάσεις και τις σχέσεις σου, επειδή θέλεις να πας βαθιά και να κατανοήσεις κάποια υπαρξιακά θέματα σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Αυτό πιθανόν να ξεκινήσει ακόμα και από μια μικρή προβληματική ιστορία που ίσως να είναι τα οικονομικά ή μια εμπλοκή στα αισθηματικά σου. Το ότι σε ενδιαφέρει όμως να παραμείνεις ο εαυτός σου και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από τα νερά σου, είναι το ζητούμενο. Η διασκέδαση θα σου βγει πιο εύκολα την Παρασκευή γιατί μετά πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνεις τα καθήκοντά σου και κυρίως με άτομα που έχεις παραμελήσει, με θεραπείες που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου ή με τα ζωάκια ή τα λουλούδια σου. Γενικά θα πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος για προσφορά και υπηρεσία σε οτιδήποτε δεν έχεις δουλέψει. Κάποιες φοβίες που πιθανόν να έχεις για την υγεία σου θα φύγουν, όταν δεν παραμελείς τις εξετάσεις σου και γενικά τον εαυτό σου.


Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, το τριήμερο, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9! 


Ταύρος


Η σκέψη σου είναι αρκετά ερευνητική και κυρίως πολύ βαθιά για αυτό μπορείς και καταλαβαίνεις τον άλλο. Σίγουρα όλο αυτό θα σου δημιουργεί μια απομόνωση και πιθανόν να χάσεις αυτή την ζεστασιά που έχεις αυτές τις ημέρες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα καταλάβεις ότι οι σχέσεις που έχουν ένα κύρος στην ζωή σου θα σου δώσουν την σιγουριά και την σταθερότητα που ζητάς. Βέβαια όλα αυτά σε μια απόσταση και ένα όριο. Σήμερα θα γίνουν υπερβολές από την πλευρά σου και κυρίως θα διογκωθούν τα συναισθήματά σου υπέρ κάποιων καταστάσεων ή της κρίσεως σου για ένα ακίνητο η μια δουλειά. Από το Σάββατο και μετά θα είσαι περισσότερο πρακτικός/η και όλο αυτό θα σε προσγειώσει και θα σου δώσει την πεποίθηση ότι πατάς σωστά και ότι μπορείς και καταφέρνεις τα πάντα. Στο ερωτικό επίπεδο θα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και θα προσπαθήσεις σε πρακτικό επίπεδο να περάσεις καλά και να μοιραστείς μια πραγματικότητα που θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου.


 


Δίδυμοι


Προσπαθείς με τον τρόπο σου να σηκώσεις το κεφάλι σου και να κάνεις στην άκρη ακόμα και κάποια προδοσία που μπορεί να βιώνεις αυτή την περίοδο. Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι ότι υπάρχει μια άλλη πλευρά κάποιων ατόμων που είναι μεν φίλοι σου αλλά δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς, πιθανόν να χαλαρώσεις περισσότερο και να έχεις μεγαλύτερη όρεξη για την ζωή και την καθημερινότητα. Μάλλον η σκληρή δουλειά είναι αυτή που σε φέρνει σε επαφή με την αλήθεια για αυτό το Σάββατο και την Κυριακή θα βρεθείς σε συνθήκες που σίγουρα θα πρέπει να κάνεις πολύ περισσότερα για να αποδείξεις πράγματα και καταστάσεις. Να προσέξεις τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και ένα Παρθένο σας μην τυχόν και σας χαλάσουν την σχέση ή απομονωθείτε λόγω μεγάλου στρες.


 


Καρκίνος


Προσπαθείς να κερδίσεις όλες τις χαμένες ευκαιρίες και γενικά οτιδήποτε κάνεις που περνάει από το χέρι σου για να είσαι καλά αλλά και συγχρόνως να ωριμάσεις περισσότερο για να μην πονάς και να μην έχεις μεγάλες αποκλίσεις στην συναισθηματική σου διάθεση. Η σκέψη σου είναι πάντως κολλημένη σε ένα Ταύρο ή Σκορπιό και τώρα όλο έρχεστε και πιο κοντά. Το ότι υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια μεγάλη απαίτηση από την πλευρά ατόμων που είναι μεν δίπλα σου αλλά δεν σε κατανοούν, είναι αυτό που μερικές φορές σε βγάζει από τα ρούχα σου. Ευτυχώς το Σάββατο και την Κυριακή θα βρεις κάποιες ισορροπίες και θα βιώσεις συναισθήματα ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ότι μπορεί να έχεις μια μεγαλύτερη κινητικότητα και διάθεση για να μιλήσεις περισσότερο με άτομα που είναι πολύ δικά σου, θα σου δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα επικοινωνίας με πολλές δόσεις ρομαντισμού και ηρεμίας. Αν μπορείς προσπάθησε να οργανώσεις όσο μπορείς τον χρόνο σου ή τα πράγματά σου ή τα συρτάρια σου γιατί σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα. Με τον Παρθένο κάπου θα τα βρείτε πολύ περισσότερο.


 


Λέων


Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις οπωσδήποτε να υπάρχει λάμψη και κυρίως μια μεγάλη κινητικότητα γύρω από το όνομά σου αλλά και για αυτά που κάνεις και προσφέρεις. Το ότι θέλεις την αναγνώριση αυτό είναι κάτι που σε σπρώχνει να κάνεις κινήσεις πολύ γενναιόδωρες. Όμως, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βλέπεις ότι υπάρχουν ευκαιρίες αλλά με το σταγονόμετρο σαν κάποιος να θέλει να ωριμάσεις όσο περισσότερο μπορείς. Σάββατο και Κυριακή θα δώσεις τον αγώνα σου σε θέματα οικονομικά αλλά και στο να κάνεις έναν απολογισμό αν τελικά αυτό που σου δίνεται αυτή την στιγμή είναι ευκαιρία ή πρέπει να κάτσεις με χαρτί και με μολύβι να το εξετάσεις. Η σχέση με τον Ιχθύ περνάει την φάση της λογικής και σίγουρα θα βρεθείτε να κάνετε μαζί πράγματα που δεν είναι και τόσο ρομαντικά.


 
Διάβασε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X