Οι δυσκολίες για Τζοβίνκο

Ο Μίτσελ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι για τον Ολυμπιακό φυσικά και θα ήταν εξαιρετικό να μπορούσε να αποκτήσει τον Σεμπαστιαν Τζοβίνκο, αλλά δεν έκρυψε τις σοβαρές αμφιβολίες του για το κατά πόσο είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο. 
 
Πράγματι οι δυσκολίες για το συγκεκριμένο εγχείρημα παραμένουν, παρότι σε Ιταλία και Ελβετία κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους και μάλιστα αναφέρουν και το ποσό των 2 εκ. ευρώ ως προσφορά του Ολυμπιακού στους Ιταλούς.
 
Όπως επισημαίνει, πάντως, η Stampa το θέμα έχει να κάνει με την άρνηση του παίκτη να φεύγει τον Γενάρη από τη Γιούβε. Ο Τζοβίνκο δείχνει να προτιμά να τελειώσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ή να κάνει μια κουβέντα ανανέωσης με την ομάδα του.
 
Η Γιουβέντους θέλει να τον δώσει τον χειμώνα για να πάρει κάποια χρήματα και ο Ολυμπιακός καιροφυλαχτεί μήπως καταφέρει να αποκτήσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Τορίνο, αλλά και από την Ρωσία (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). 

Σχετικά άρθρα