Σίμπσον: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το Ρέθυμνο και Τρέβις Σίμπσον μίλησε για τον αγώνα. Ο γκαρντ του Ρεθύμνου τόνισε πως πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να κλέψουν το αποτέλεσμα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα και όποτε έχεις την ευκαιρία να κλέψεις ένα αποτέλεσμα πρέπει να την αρπάξεις γιατί θα έχεις πολλά, κυρίως ψυχολογικά, οφέλη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η άμυνα θεωρώ πως είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε τέτοιους αγώνες. Πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη αλλά και τους επικίνδυνους σουτέρ, όπως ο Λοτζέσκι. Δεν πρέπει να αφήσουμε ελεύθερα σουτ γιατί θα τιμωρηθούμε», πρόσθεσε προφανώς αγνοώντας πως ο Λοτζέσκι είναι τραυματίας. «Τα γκαρντ του Ολυμπιακού πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό σημείο του, και αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό θα έχουμε τύχη στο ματς. Εμείς είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα κα μας αρέσει ο γρήγορος ρυθμός. Πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην άμυνα και στα ριμπάουντ».

Σχετικά άρθρα