Αρχική / More / Celebrity news / Έξαλλος ο Πλούταρχος με το δημοσίευμα οτι ζήτησε 1 εκ. από τη Δούρου
Έξαλλος ο Πλούταρχος με το δημοσίευμα οτι ζήτησε 1 εκ. από τη Δούρου thumbnail

Έξαλλος ο Πλούταρχος με το δημοσίευμα οτι ζήτησε 1 εκ. από τη Δούρου

Πυρ και μανία είναι ο Γιάννης Πλούταρχος με το δημοσίευμα της Espresso σύμφωνα με το οποίο φαίνεται να ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής. 


Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου επισκέφτηκαν το γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Όπως αναφέρει η Espresso, μετά την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και τις θερμές ευχές, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου πέρασαν στο δια ταύτα. Αυτά που είπαν όμως στη Ρένα Δούρου, "πάγωσαν"το χαμόγελό της.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και η δημοσιογράφος, έφτασαν στο γραφείο της με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αναδείκνυε τις ομορφιές της Αττικής και θα προσέλκυε μεγάλο αριθμό τουριστών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γιάννης Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ παρακαλώ για να ολοκληρωθεί το φιλόδοξο σχέδιό του.

Η Ρένα Δούρου, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, εξήγησε ότι η Περιφέρεια δεν έχει τα κονδύλια για να χρηματοδοτήσει μια τέτοια παραγωγή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης.

Με άδεια χέρια έφυγαν λοιπόν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου από την Περιφέρεια Αττικής, και μάλλον θα αναζητήσουν άλλο… χρηματοδότη για το πολύπαθο ντοκιμαντέρ που θέλουν να κάνουν και το οποίο βρίσκεται ακόμα μόνο στα χαρτιά.

Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε το εν λόγω δημοσίευμα "ψευδές", "συκοφαντικό" και "απαξιωτικό". Τόνισε ότι ουδέποτε συναντήθηκε με την κα Δούρου και πως ποτέ δεν είχε τέτοια πρόταση, ενώ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Πλούταρχου:

"Η ρυπαρότητα της εφημερίδος "ESPRESSO" ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 – 16.11.2014.
Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου,  για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών. Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη  από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ. Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα. Το λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X