Στον άσο Λιβόρνο και Ιντερνασιονάλ

230.ΤΡΑΠΑΝΙ-KATANIA OBEΡ (1.80)

Φουλ επίθεση παίζουν οι γηπεδούχοι ειδικά στο απόρθητο κάστρο τους εκεί όπου μετρούν έως τώρα 5-1-0 και πέντε όβερ! Στα υπέρ της και ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου τους. Η Κατάνια είναι σε άνοδο τελευταία βρίσκοντας λύση στο πρόβλημα του γκολ που την έλειπε στην αρχή της σεζόν. Επειδή όμως η εστία της παραβιάζεται εξίσου εύκολα το υψηλό σε τιμή όβερ έχει μεγάλη τύχη σε αυτή την αναμέτρηση.

236. ΛΙΒΟΡΝΟ-ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ 1 (1.70)

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τη Βίρτους Λαντσιάνο θέλουν μόνο τους τρείς πόντους κόντρα σε έναν αδύνατο εκτός έδρας αντίπαλο. Αλλωστε μοναδικός στόχος τους είναι τουλάχιστον να βρεθούν στις θέσεις των πλέι οφ Μόλις τρείς βαθμούς σε έξι ματς εκτός έχει συλλέξει η φιλοξενούμενη η οποία δύσκολα με απολογισμό μία νίκη και έξι ήττες θ’ αντέξει την πίεση των Τοσκανών. Ακόμη και η πρόσφατη παράδοση ευνοεί την Λιβόρνο

246. ΙΝΤΕΡΣΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΓΚΟΪΑΣ 1 (1.50)

Η Ιντερνασιονάλ έρχεται από βαριά ήττα με 4-1 στο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε, ήττα που την έριξε στην έκτη θέση της κατάταξης. Στόχος και άμεσος μάλιστα είναι η επιστροφή στις νίκες έτσι ώστε να μην χάσει επαφή με την τετράδα που οδηγεί στις διεθνείς διοργανώσεις. Χωρίς ισοπαλία ακόμη στο γήπεδό της μετρά 12 νίκες σε 16 αγώνες και είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών εντός έδρας μετά την Κρουζέιρο. Η νίκη είναι εφικτή για την γηπεδούχο άλλωστε έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει μια χαρά όταν υποδέχεται ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και κάτω του πίνακα. 

Η Γκοϊάς επικρατώντας με άνεση 3-0 της Μπαϊα την περασμένη Κυριακή αποσπάστηκε κατά 10 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Επί της ουσίας αυτό το τελευταίο τρίποντο οριστικοποίησε την παραμονή της στην Κατηγορία. Είναι λογικό συνεπώς να ποντάρουμε στην ομάδα που έχει το κίνητρο των βαθμών και αυτή όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν είναι η φιλοξενούμενη.

Σχετικά άρθρα