Ετοιμόπολεμοι Ζέκα και Μπεργκ

Η απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή όλων των πρωταθλημάτων ενδεχομένως να αλλάξει τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (23/11). Επί του παρόντος πάντως στο Τριφύλλι καταστρώνουν τα πλάνα τους για το ματς με τους Κρητικούς προκειμένου να μην πάει στράφι η σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την αγωνιστική πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου είναι ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχει στη διάθεση του τον Κάρλος Ζέκα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, ενώ από τη Δεύτερα κιόλας μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ . Ο σουηδός στράικερ έμεινε ελεύθερος (όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κι άλλοι δυο διεθνείς) από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σουηδίας Ερικ Χάμριν ένοψει του φιλικού με τη Γαλλία  προκειμένου να επιστρέψει μια ώρα αρχύτερα στην Ελλάδα.


Αντιθέτως την Τετάρτη αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα οι έτεροι διεθνείς Καρέλης, Ντίνας, Σίλντενφελντ, Πράνιτς και Μπερίσα, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές της χώρα τους.

Σχετικά άρθρα