Ζήτησε συγνώμη και επέστρεψε ο Κάντζι

Ο Κένι Κάντζι ζήτησε συγνώμη για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν ως συνέπεια να αποκλειστεί από την δωδεκάδα του εντός έδρας αγώνα των Τρικάλων με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Ο 29χρόνος Καμερουνέζος σέντερ της θεσσαλικής ομάδας απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Ευθύμη Ρεντζιά μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα. Ο Κένι Κάντζι έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του και μετά από αυτήν την εξέλιξη επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι ξανά στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην συνέχεια με δήλωση του ζήτησε συγνώμη: «Θέλω αρχικά να ζητήσω συγνώμη στο προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους των Τρικάλων διότι λόγω δικών μου προβλημάτων στοίχισα στην ομάδα μία νίκη. Είμαι πολύ λυπημένος και θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι αγαπώ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και αυτήν την πόλη και θέλω να κάνω μία εξαιρετική σεζόν εδώ. Είμαι εδώ για να μείνω και να παίζω σε κάθε παιχνίδι με το 110% των δυνατοτήτων μου βοηθώντας να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν το προσεχές Σάββατο (22/11, 17:00) τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική της Basket League σε ένα ματς που θα επιδιώξουν να… ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από τον Πανελευσινιακό.

Σχετικά άρθρα