Πλήγμα με Μόντριτς

Σοβαρότερος είναι τελικά ο τραυματισμός του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα της Κροατίας στο Μιλάνο με την Ιταλία για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016… Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στον τένοντα (οι ιατροί κάνουν λόγο για ρήξη) και αυτό σημαίνει ότι θα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον για δυο μήνες εκτός δράσης!
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στο 28’ και έγινε αλλαγή (στην θέση του μπήκε ο Μάτει Κόβασιτς) και την Δευτέρα πήρε στην Ισπανία, όπου έκανε εξετάσεις. Ο Λούκα Μόντριτς εκεί έμαθε τις αρνητικές ειδήσεις, καθώς ο τραυματισμός του στο πόδι είναι σοβαρότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε λοιπόν εξετάσεις στην Μαδρίτη, και οι γιατροί της «βασίλισσας» διέγνωσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κροάτης παίκτης, αναφέροντας ο πως χρόνος αποθεραπείας του διεθνούς άσου θα ξεπεράσει τους δύο μήνες, καθώς υπάρχει μεγάλη… ζημιά στον τένοντα του ποδιού του.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ρεάλ Μαδρίτης και η ισπανική ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Κροάτης, κάνοντας γνωστά και τη διάγνωση των ιατρών της «βασίλισσας». Το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας έκανε λόγο για ρήξη, αλλά απέφυγε να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας.

Την ίδια ώρα ο ισπανικός Τύπος, υπογραμμίζει ότι άνθρωποι της Ρεάλ υποστηρίζουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών για να μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι με τη «βασίλισσα».

Γίνεται αντιληπτό πως αυτή η είδηση δυσαρέστησε και τον Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος βλέπει να… χάνει ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» της ομάδας του, εν όψει της συνέχειας! Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να βρει λύσεις εκ των έσω. Δεν αποκλείεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης να κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο…

Είναι λογικό τα δυσάρεστα μαντάτα να στεναχώρησαν τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έδειχνε σε καλή κατάσταση τόσο στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στους αγώνες της εθνικής ομάδας της Κροατίας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός οφείλει πάντως να δείξει προσοχή και στην αποθεραπεία του, καθώς μιλάμε για «ύπουλο» τραυματισμό. Με στόχο να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση και έτσι να προσφέρει ξανά στην «βασίλισσα», αλλά και στην εθνική .

Σχετικά άρθρα