Δουλειά στη φυσική κατάσταση στον ΠΑΟΚ

Με τρέξιμο επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία μετά το ρεπό της Κυριακής, εκτός από τους διεθνείς. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά δεν χρειάστηκε να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε την ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, καθώς ανησυχεί ιδιαίτερα μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του.

 

Ο Εγιάλ Γκολάσα επέστρεψε από το Ισραήλ, αλλά δε συμμετείχε στην προπόνηση λόγω της μικροεπέμβασης στο δάκτυλο του ποδιού του. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αισθανόταν ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας για λόγους αποφόρτισης.  Οι Εργκούς Κάτσε, Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

 

Πριν από την προπόνηση οι Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κατσικάς, Τζανδάρης, Κάτσε υποβλήθηκαν δειγματοληπτικά σε αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο επιβάρυνσής τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Από αιματολογικό έλεγχο θα περάσει σήμερα και ο Μιγκέλ Βίτορ .

 

Σκοπός των ελέγχων ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι η προσαρμογή του προπονητικού προγράμματος στις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

 

Εν τω μεταξύ ανησυχία υπήρξε στο προπονητικό τιμ όταν ενημερώθηκαν για κάποιους πόνους που ένιωσε στα πλευρά ο Παναγιώτης Γλύκος στην προπόνηση της Εθνικής. Το ιατρικό τιμ της γαλανόλευκης πάντως καθησύχασε του ανθρώπους του ΠΑΟΚ αφού δεν ήταν κάτι το σοβαρό και έτσι ο διεθνής πορτιέρε μπήκε στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με τη Σερβία, όπως και ο Κλάους Αθανασιάδης με τον Αλέξανδρο Τζιόλη.
 

H προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται σήμερα. 

Σχετικά άρθρα