Με απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Μολονότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική, στον Παναθηναϊκό δουλεύουν σε ρυθμούς Εργοτέλη. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (18/11) δίχως του διεθνείς Ντίνα, Πράνιτς και Μπερίσα, ενώ ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ατζαγκούν ακολούθησε θεραπεία. 

Επίσης θεραπεία έκανε και ο Καρέλης, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική . Ο διεθνής επιθετικός που θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δέκα ημέρες. O Καρέλης υπέστη θλάση στις προπονήσεις της γαλανόλευκης στα Χανιά. Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για πολλοστή φορά λόγω ενός τραυματισμού.  

Μολονότι ο 41χρονος τεχνικός προόριζε τον φορμαρισμένο Καρέλη για παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση του Τριφυλλιού θα χρειαστεί πλέον να καταφύγει στην εναλλακτική λύση είτε του Πέτριτς είτε του Κλωναρίδη. Το πρόβλημα ωστόσο γίνεται εντονότερο εξαιτίας των διαδοχικών αναμετρήσεων που ακολουθούν το προσεχές διάστημα (εφόσον βεβαίως δεν αναβληθεί η ερχόμενη αγωνιστική) καθώς οι Πράσινοι θα αγωνίζονται σχεδόν ανά τρεις ημέρες, ενώ ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες και ο Ατζαγκούν.   

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε κυκλοφορία μπάλας με παιχνίδια ανά γκρουπ σε μικρό χώρο.

Σχετικά άρθρα