Απαγόρευση μεταγραφών στην ΑΕΚ

Πολλαπλά είναι τα προβλήματα στις ομάδες βόλλεϊ της ΑΕΚ, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Το θέμα δεν έγκειται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου εκεί οι κιτρινόμαυροι παραπαίουν από αγωνιστική σε αγωνιστική, αλλά είναι και οικονομικό. 

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλλεϊ, η οποία απαγόρευσε στην ΑΕΚ να πραγματοποιεί μεταγραφές λόγω μιας οφειλής ύψους 33.500 χιλιάδων ευρώ στην Σόνια Μποροβίντσεκ. Η απαγόρευση ισχύει από τις 9 Δεκεμβρίου και επεκτείνεται και στην ανδρική και φυσικά στη γυναικεία ομάδα, αφού λογίζονται ως ενωμένο τμήμα. 

Η είδηση μάλλον δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους ανθρώπους της Ένωσης, αφού περίμεναν την απόφαση της CEV μετά την προσφυγή Τσέχας διαγώνιου. Πλέον προσπαθούν να βρουν τη λύση στο πρόβλημα αυτό στρεφόμενοι για ακόμα μία φορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μην ξεχνάμε ότι με παρέμβαση του «Τίγρη» είχε λυθεί το πρόβλημα με την μπασκετική ΑΕΚ και την εγγυητική των 100 χιλιάδων ευρώ. 

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε σύγχυση αυτή την περίοδο, με πληροφορίες να θέλουν να έρχονται στο προσκήνιο και άλλες προσφυγές. Μάλιστα την πόρτα της εξόδου είναι έτοιμος να ανοίξει και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Χορχε Ελγκέτα, που πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι η ΑΕΚ μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει διαλυθεί. 

Αν δεν βρεθεί σύντομα λύση στο τμήμα βόλλεϊ της Ένωσης τότε θα δούμε την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε και το πολύ επιτυχημένο τμήμα χάντμπολ, που στο τέλος της περασμένης σεζόν αποδεκατίστηκε.

*Την υπόθεση Βοροβίντσεκ χειρίστηκε ο γνωστός δικηγόρος κ. Πετράτος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει στην κυριολεξία σώσει πολλούς αθλητές από καλοπληρωτές του αθλητισμού.   

Σχετικά άρθρα