«Τρελάθηκε» ο Κονέ αλλά… όχι με Μανιάτη (video)

Ο Μάτιτς κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Σερβία στα Πηγάδια χτύπησε στον Παναγιώτη Κονέ στη μύτη.

Ο διεθνής παίκτης της Σερβίας στην προσπάθεια του μαρκάρει τον Έλληνα άσσο τον χτύπησε με τον αγκώνα στη μύτη με αποτέλεσμα ο Κονέ να τραυματιστεί. Είναι πιθανό μάλιστα να έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη κάτι όμως που διαπιστωθεί μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις των γιατρών.

Ο μέσος της Ουντινέζε αμέσως μετά το χτύπημα που δέχθηκε κινήθηκε απειλητικά προς τον Μάτιτς. Φανερά εκνευρισμένος από το παιχνίδι του Σέρβου ο Κονέ ύψωσε το χέρι του για να χτυπήσει τον Μάτιτς ωστόσο σκέφτηκε καλύτερα τι πήγε να κάνει και τελικώς δεν το έπραξε. Αμέσως έσπευσε δίπλα του ο Γιάννης Μανιάτης προσπαθώντας να τον ηρεμήσει.

Ο Κονέ έπιασε το πρόσωπό του δείχνοντας να πονάει πολύ. Στην προσπάθεια του Μανιάτη να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του, ο Κονέ έσπρωξε εκνευρισμένος τον άσσο του Ολυμπιακού. Βέβαια ήταν φανερό πως οι δύο παίκτες δεν είχαν κάτι μεταξύ τους και πως το όλο συμβάν έγινε πάνω στα νεύρα του Κονέ από το δυνατό χτύπημα του Μάτιτς. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις με τις οποίες κατέστησε απόλυτα σαφές πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο διεθνών.

Ο Κονέ τόνισε πως μίλησε με τον Μανιάτη στα αποδυτήρια και ξεκαθάρισαν την κατάσταση. «Είχα μια αντίδραση λίγο υπερβολική, αλλά ήταν εναντίον του διαιτητή και του παίκτη που θεωρώ ότι με χτύπησε σκόπιμα. Νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε λάθος και έπρεπε να του δώσει απευθείας κόκκινη. Δεν έβλεπα μπροστά μου και ο Γιάννης το κατάλαβε. Μιλήσαμε γι’ αυτό και μετά στα αποδυτήρια. Οι φίλαθλοι είδαν μια αντίδραση μόνο και είναι λογικό να μην κατάλαβαν τι έγινε.

Ήμουν πολύ θολωμένος και ο Γιάννης το κατάλαβε. Άλλωστε μου ευχήθηκε καλή ανάρρωση στα αποδυτήρια. Ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή, που νωρίτερα δεν είχε δώσει και το πέναλτι στον Λάζαρο και γενικώς επηρέασε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κονέ βάζοντας τέλος στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα