Ξεκάθαρο «όχι» του ΠΑΟΚ στο έγγραφο της Λίγκας

Κατηγορηματικά αρνητικοί ήταν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ μόλις ενημερώθηκαν από την Λίγκα πως εστάλη σχετικό έγγραφο το οποίο καλούταν να υπογράψει η ΠΑΕ, όπως το ίδιο ζητήθηκε και από άλλες ομάδες . Ένα μεγαλοπρεπέστατο Όχι ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη στο αίτημα της διοικησης της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα σύμφωνα με την πληροφόρηση που δόθηκε, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται στο Ροστόφ της Ρωσίας.  Η επικοινωνία έγινε μέσω Skype στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑΕ στα γραφεία της Τούμπας.
Ο Σαββίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε η Σούπερ Λίγκα στον ΠΑΟΚ καθώς και σε όλες τις ομάδες, συζήτησε με τον Αγγελίδη και εξέφρασε την άρνησή του για να συμπράξει ο ΠΑΟΚ με το περιεχόμενο της επιστολής. Στην συνέχεια ο κ. Αγγελίδης ενημέρωσε τους αρμοδίους και τους είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να υπογράψει ένα έγγραφο με αυτό το περιεχόμενο. Η αλήθεια είναι πως στην ΠΑΕ περίμεναν να κληθούν για να συμμετέχουν σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας. Αντί αυτού όμως είδαν το έγγραφο από τη Λίγκα με το οποίο τους ζητούνταν να υπογράψουν και να αποδεχθούν τα σημεία που υποδείκνυε η διοίκηση της διοργανώτριας, δηλαδή οι ΠΑΕ ότι ζητούν να επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου,  να συμφωνήσουν να αποκλιμακώσουν την ένταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ζητώντας μάλιστα από τα μέσα ενημέρωσης να μην φιλοξενούν ρεπορτάζ που οδηγούν στην στοχοποίηση των διαιτητών.

Ο ΠΑΟΚ όπως έλεγαν εκπρόσωποι του έχει εκφράσει τις θέσεις του, τις έχει καταθέσει και στον αρμόδιο υπουργό εδώ και μήνες ενώ καταδικάζει απερίφραστα κάθε κρούσμα βίας.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποστείλουν σήμερα μια επιστολή στην Λίγκα σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας θα αναφέρουν τις θέσεις τους. Είναι πολύ πιθανόν αυτή η απάντηση του ΠΑΟΚ στην Λίγκα να δοθεί στην δημοσιότητα. 

Σχετικά άρθρα