Ξάνθη: «Θα εξετάσουμε αποχώρηση από το πρωτάθλημα»

Μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση.

Μάλιστα η Skoda Ξάνθη με την ανακοίνωση της καλεί την πολιτεία να βρει τους ενόχους και στις υπόλοιπες υποθέσεις, όπως τον εμπρησμό του φούρνου του Κωνσταντινέα και την ιστορία με τον Σιδηρόπουλο. Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας πως η ΠΑΕ θα εξετάσει την περίπτωση αποχώρησής της από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης:

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΙΘΕΝΤΟ Σ’ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΛΟΓΟΥΣ

1. Α. Όσον αφορά, στα γεγονότα βίας, που βλέπουμε και βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του Κου Ζωγράφου, η Πολιτεία θα πρέπει, να βρει τους ενόχους, όποιοι και αν είναι αυτοίκαι για τον τιναγμένο φούρνο στον αέρα, και για τον άγριο ξυλοδαρμό του Κου Ζωγράφου, και για τον Κο Σιδηρόπουλο, γιατί, έτσι και μόνο έτσι, θα βοηθήσει όποιους από εμάς επιθυμούμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο,στο μέτρο που μας αναλογεί.

Β. Ας μην κρυβόμαστε. Η καλοπροαίρετη κριτική σε ένα διαιτητή, δεν μπορεί να αποτελεί «ποινικό αδίκημα». Δόξα τον Θεό, έχουμε τουλάχιστον Δημοκρατία.

2. Όσον αφορά στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : Έχουμε «καταντήσει» τη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, γιατί περί «κατάντιας» πρόκειται, να συμμετέχουν οι ομάδες «κατά το δοκούν» εφαρμόζοντας η κάθε μία ξεχωριστά τους δικούς της κανόνες συμμετοχής.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Συνεχώς κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Εμείς οι ίδιοι, εδώ στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, είμαστε υπεύθυνοι γι’αυτό που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες, (οικονομικά προβλήματα), με όλες αυτές τις ανοχές και παρεκκλίσεις που συνεχώς κάνουμε.

3. Η SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ θα εξετάσει την περίπτωση, αν δεν εφαρμοστούν άμεσα οι νόμοι και διατάξεις για όλες τις ομάδες ισοϋψώς, να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα. Πιθανόν έτσι, να διευκολύνει κάποιους, στο να συνεχίσουν να έχουν αυτό το ποδόσφαιρο που πιθανόν να τους αρέσει.

Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.

Σχετικά άρθρα