Σαρρής: «Ποτέ δεν είπα ότι θα παραιτηθώ»

Ο Γιώργος Σαρρής σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στον Κλαούντιο Ρανιέρι, στις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται από την προεδρία της Ομοσπονδίας αλλά και στον Χιου Ντάλας.

Οι δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΠΟ στη ΝΕΡΙΤ:

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, οι παράγοντες, η πολιτεία και όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά.

Για τον Ρανιέρι: «Εγώ ανέλαβα την ευθύνη της πρόσληψης του Ρανιέρι . Συζητήσαμε με πολλούς υποψήφιους και εγώ που μίλησα μαζί του, θεώρησα πως το βιογραφικό και η εμπειρία του σε μεγάλα κλαμπ, θα αποτελούσαν μία σιγουριά στην Εθνική ομάδα. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην δική μας πραγματικότητα».

Για τη φημολογία περί παραίτησής του: «Ποτέ δεν είπα ότι θα παραιτηθώ. Αν κάποιος λέει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και το 2014 κάποιου θεωρούν ότι εννοεί παραίτηση, τι να πω εγώ; Θα απολογηθώ στο Δ.Σ και αν μου τεθούν οι ερωτήσεις θα απαντήσω».

Για τον Χιου Ντάλας και την διάψευση ότι δέχτηκε απειλές: «Εγώ αυτό κατάλαβα από την συζήτηση που κάναμε την Παρασκευή. Μπορεί να έκανα και λάθος, τα Αγγλικά μου δεν είναι καλά. Εγώ αυτό κατάλαβα και αν το διαψεύδει ο Χιου Ντάλας, τότε το δέχομαι. Δήλωσε ότι θέλει να έχει την ευθύνη και την εποπτεία, όχι όμως τους ορισμούς».

Διαβάστε ακόμα:

Κατέθεσε ο Σαρρής

 

Σχετικά άρθρα