Αρχική / More / Celebrity news / Ξανά-συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του MEGA
Ξανά-συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του MEGA  thumbnail

Ξανά-συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του MEGA

Νέα συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, δηλαδή η τρίτη στη σειρά τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί κάποια ουσιαστική απόφαση. Φυσικά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί αύριο… Αφού τα θέματα είναι, σοβαρά και επείγοντα, δεδομένου ότι εκτός από τις εκκρεμότητες στον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού, τα μέλη του οργάνου θα πρέπει να αποφασίσουν για τα οικονομικά του καναλιού, που σε απλή μετάφραση σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη!


Νέα επίσκεψη Μπόμπολα στο MEGA


Γιώργος Μπόμπολας


Έχουν πυκνώσει οι εμφανίσεις του εκδότη στο κανάλι που έχει αναλάβει προσωπικά τον έλεγχο του δελτίου ειδήσεων


Όταν πριν δυο ημέρες γράφαμε ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA βρίσκεται πλέον υπό την προσωπική εποπτεία του κ. Γιώργου Μπόμπολα – συμπέρασμα που προέκυπτε και από το τελευταίο ΔΣ του καναλιού την περασμένη εβδομάδα – δεν εννοούσαμε μόνο ότι στηρίζει τη νέα διεύθυνση του Νίκου Στραβελάκη, αλλά ότι έχει πλήρη γνώση καθημερινά για την παραγωγή και την πορεία του! Επιπλέον ο γνωστός εκδότης έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στο κανάλι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το προσωπικό του ενδιαφέρον για οτιδήποτε αφορά το σταθμό… Για παράδειγμα, εχθές νωρίς το πρωί επέλεξε να βρεθεί ο ίδιος προσωπικά στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων για να συνεργαστεί με τη διοίκηση και όχι το αντίθετο, δηλαδή να δεχθεί τα στελέχη στο γραφείο του. Δεν έγινε γνωστό αν συναντήθηκε και με τον Νίκο Στραβελάκη που καθημερινά από πολύ νωρίς το πρωί βρίσκεται στο πόστο του… Αλλά ελάχιστη σημασία έχει, δεδομένου ότι ο νέος διευθυντής ειδήσεων είναι μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τον εκδότη ενημερώνοντάς τον για κάθε τι που αφορά στο δελτίο ειδήσεων.


 


Enimerosi24.gr Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X