Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Deck Rock: Η τρίτη offshore εταιρεία του Καρατζαφέρη
Deck Rock: Η τρίτη offshore εταιρεία του Καρατζαφέρη   thumbnail

Deck Rock: Η τρίτη offshore εταιρεία του Καρατζαφέρη

Μια τρίτη offshore εταιρεία, υπό το όνομα Deck Rock Limited, φέρεται να συνδέεται με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Αυτό αποκάλυψε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής. Μάλιστα, η βουλευτής και μέλος της επιτροπής κατέθεσε έγγραφα του βρετανικού οργανισμού που κρατάει τα μητρώα των offshore εταιρειών, σύμφωνα με τα οποία, όπως διατείνεται η κ. Χρυσοβελώνη, η εταιρεία «Deck Rock ltd» ανήκει στον κ. Καρατζαφέρη. 


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ η κ. Χρυσοβελώνη επανέλαβε το στοιχείο περί ύπαρξης και τρίτης osffshore εταιρείας και  τόνισε πως συνολικά εντοπίστηκαν έξι εκατομμύρια σε μετρητά και 20 εκατομμύρια σε ακίνητα. Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε πως για τον κ. Καρατζαφέρη ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και επειδή είναι αρχηγός κόμματος μακάρι να βρεθούν εκείνα τα στοιχεία που να αντικροούν το πόρισμα.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X