Επιστροφή Γκολάσα

Με τον αέρα να δυσκολεύει τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (20.11) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης με σπριντ και τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες γύρω τόσο από την αμυντική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη της ομάδας. 

Στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού του. Οι διεθνείς Στέφανος Αθανασιάδης, Ράζβαν Ρατς κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που προερχόταν από ίωση γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Εργκούς Κάτσε συνέχισε ατομικό πρόγραμμα. 

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ελληνας ομογενής αμυντικός από τη Σουηδία, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Η αυριανή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Πλέον μετά και τον μη ορισμό διαιτητών, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς με τη Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία, από το οποίο θα λείψει ο Ρόμπερτ Μακ

Ο Σλοβάκος ποδοσφαριστής θα απουσιάσει εκ νέου από τις υποχρεώσεις του δικεφάλου, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μυϊκός τραυματισμός, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανιζόταν καθησυχαστικός σχετικά με τη σοβαρότητα της ζημιάς.

Σχετικά άρθρα