Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δεν τα βρήκαν Βενιζέλος και Παπανδρέου
Δεν τα βρήκαν Βενιζέλος και Παπανδρέου  thumbnail

Δεν τα βρήκαν Βενιζέλος και Παπανδρέου

Οι διαφωνίες Παπανδρέου "πηγάζουν από μια διαφορετική θεώρηση και αντίληψη για την αποστολή και το μέλλον του Κινήματος" – Θα στείλει τις συστάσεις του γραπτώς στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ


Τις διαφωνίες τους σε σχέση με την πορεία του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του πρώτου, στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο κ. Παπανδρέου βγαίνοντας από τη συνάντηση αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, όταν του ζητήθηκε από δημοσιογράφους, και αμέσως κατευθύνθηκε προς την έξοδο του υπουργείου.


Λίγο αργότερα συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σημείωναν πως ο κ. Παπανδρέου "επανέλαβε τις ενστάσεις και διαφωνίες του, τόσο με επιλογές που έχουν γίνει, όσο και με τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τη δημιουργία της ΔΗΠΑΡ, ενστάσεις και διαφωνίες που πηγάζουν από μια διαφορετική θεώρηση και αντίληψη για την αποστολή και το μέλλον του Κινήματος". Επίσης ανέφεραν πως την πρότασή του για το μέλλον του κόμματος ο πρώην πρωθυπουργός θα τις αποστείλει και γραπτώς στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του κ. Παπανδρέου, επίσης, αναφέρεται ότι "στη συνάντηση, έγινε αναλυτική συζήτηση και μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για τα εθνικά θέματα και τις εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία ταλανίζεται από αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις".

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού έγινε "αναλυτική συζήτηση έγινε και για την πορεία της χώρας και την υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση". Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου "επανέλαβε τις απόψεις και τις θέσεις του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην απόλυτη ανάγκη μεταρρυθμίσεων με δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο, που έχει ανάγκη η χώρα και για να απαλλαγεί από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος, που μας οδήγησαν ένα βήμα πριν από μια εθνική τραγωδία και για να διασφαλιστεί ένα βιώσιμο μέλλον, απαλλαγμένο από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές".

Υπογράμμισε επίσης ότι "θα πρέπει να αποφεύγονται κινήσεις χωρίς σχέδιο, που αποδυναμώνουν τη θέση της χώρας, όπως συνέβη πρόσφατα και την εκθέτουν σε κινδύνους".


Protothema.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X