ΠΑΟΚ: «Φέρτε ξένους διαιτητές»

Επιμένει ο ΠΑΟΚ στις προτάσεις που έχει καταθέσει στα αρμόδια όργανα και πριν από το απόγευμα έστειλε νέα επιστολή στην Σούπερ Λίγκα με την οποία ζητά να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ προτείνει στην επιστολή του ακόμη και την έλευση ξένων διαιτητών για να διευθύνουν τους αγώνες εάν η ΕΠΟ επιμείνει στην αρχική της απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σημερινή επιστολή προς τη Σούπερ Λίγκα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι αφενός η κίνηση να μην οριστούν διαιτητές δείχνει πανικό και ανικανότητα εκ μέρους της ΕΠΟ, αφετέρου ότι με αυτόν τον τρόπο μένουν μετέωροι οι Έλληνες διαιτητές στις πιέσεις που δέχονται. Επιπλέον η επιστροφή στα “παλιά” με τον “ακρωτηριασμό” του Ντάλας, δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να επιβραβεύουν κατά το δοκούν συγκεκριμένους μετά από σωρεία “λαθών” και να καρατομούν με την πρώτη ευκαιρία όποιον δεν εξυπηρετεί το σύστημα.

Με την επιστολή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καυτηριάζει την πρόθεσή παραίτησης (;) του κ. Αγραφιώτη στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας, μολονότι αυτό δεν έχει οριστεί επίσημα. Όταν και όποτε όμως γίνει αυτό το διοικητικό συμβούλιο ο ΠΑΟΚ έχει θέσει τρία συγκεκριμένα θέματα για να μπουν στην Ημερήσια Διάταξη:

α. Να κληθεί ο Χιου Ντάλας, ο οποίος πληρώνεται από τη Λίγκα ως αρχιδιαιτητής, για να εξηγήσει πως οδηγήθηκε στην παραίτηση από την ευθύνη ορισμού διαιτητών. Και να κριθεί εκ νέου κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί με αυτούς τους όρους η συνεργασία.

β. Αν ο κ. Σαρρής επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών για τους αγώνες των πρωταθλημάτων, τότε να προχωρήσει η διαδικασία προσωρινά με την κλήση ξένων διαιτητών για τους αγώνες.

γ. Να ζητηθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κηρυχθούν ως “κατεπείγουσες” όλες οι ανοικτές δικαστικές έρευνες ή υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο.

Σχετικά άρθρα